Dorel Căprar îl atacă dur pe primarul Iașiului. „Trebuie să suporte consecinţele“

Dorel Căprar îl atacă dur pe primarul Iașiului. „Trebuie să suporte consecinţele“

Mihai Fifor: Primăria lui Falcă umflă buzunarele unui fost ministru tehnocrat
ARADUL DEVINE CAPITALA EUROPEANĂ A GUNOAIELOR. CONTRACTUL DE SALUBRIZARE EXPIRĂ ÎN CÂTEVA ZILE
UVVG Arad, prezență activă la Congresul Național de Istorie a Presei

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, consideră că primarul Iașiului, Mihai Chirica, ar trebui să primească „o măsură drastică de sancționare”, după ce a lansat o serie de critici la adresa Guvernului condus de Sorin Grindeanu și a șefului PSD, Liviu Dragnea, notează Mediafax.

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar este de părere că împotriva primarului Iaşiului ar trebui luată „o măsură drastică de sancţionare”, acest lucru neînsemnând „că punem pumnul în gură membrilor de partid”.

„Consider că domnul primar de la Iaşi, Mihai Chirica, ar trebui să fie un soldat disciplinat al partidului nostru, pentru că mai mult ca sigur dacă nu candida cu partidul în spate, astăzi nu era primar (…). Eu cred – şi s-a dovedit – că domnul preşedinte Liviu Dragnea, conduce şi a condus bine partidul, dat fiind şi rezultatul pe care l-a câştigat partidul. Consider că orice coleg de-al nostru care nu se supune ordinii de partid, statutului politic al partidului, trebuie să suporte consecinţe. Vă spun cu cea mai mare admiraţie pentru domnul preşedinte Liviu Dragnea că, în locul dânsului, aş lua măsuri drastice împotriva domnului Chirica. Dânsul a trimis o delegaţie ca să stea de vorbă cu domnul Chirica şi vom vedea la următoarea întâlnire ce s-a întâmplat, dar văd că din declaraţiile pe care le are zilnic, domnul primar nu a înţeles nimic”, a declarat preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, pentru Mediafax.

Liderul PSD Arad consideră că PSD are un „leadership foarte bun”, iar cei care „ies din linia partidului ar trebui să suporte consecinţele statutare”.

„Eu cred că partidul are un leadership foarte bun şi cred că în acest moment cu toţii ar trebui să fim concentraţi la cum punem în aplicare programul de guvernare, nu să începem să ne analizăm unii pe ceilalţi. Cred că fiecare în ograda noastră ştim ce avem de făcut şi cred că împreună suntem mult mai puternici. Atât timp cât un domn, ca domnul Chirica sau alţi colegi, ies din linia partidului, cred că ar trebui să suporte consecinţele statutare, care se aplică când oamenii din partid fac asemenea lucruri”, a mai spus el.

Întrebat dacă Mihai Chirică ar trebui exclus din PSD, preşedintele PSD Arad a declarat că este nevoie de o „măsură drastică de sancţionare”, dar „asta nu înseamnă că punem pumnul în gură membrilor de partid”.

„Din punctul meu de vedere cred că este prea departe, cred că se va impune o măsură drastică, nu ştiu care va fi aceea, dar o măsură drastică de sancţionare a dânsului cred că trebuie făcută. Asta nu înseamnă că punem pumnul în gură membrilor de partid, dar eu cred că în acest moment avem altceva de făcut, nu să ne analizăm unii pe alţii. Repet: programul de guvernare pe care îl aşteaptă românii de la noi, programul de guvernare pentru care am fost votaţi. Asăta este scopul nostru principal, nu să ne războim, să ne transmitem de la distanţe ce bine ar fi dacă nu ar fi”, a mai declarat Căprar.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0