Doi tineri din Nădab, prinși după ce au furat mai multe bunuri de la școala din localitate

Doi tineri din Nădab, prinși după ce au furat mai multe bunuri de la școala din localitate

Adolescentă de doar 15 ani, prinsă la furat într-un supermarket de pe Lucian Blaga
Trei minori din Nădlac, cercetați pentru furt calificat
Tânăr din Zădăreni, prins în timp ce fura dintr-un supermarket de pe Calea Radnei

Polițiștii orașului Chișineu Criș au identificat doi tineri, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 26/27 decembrie 2017, tinerii de 22 și 18 ani, ambii din Nădab, prin spargerea unui geam, ar fi pătruns într-o grădiniță de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras un cd player, iar apoi, prin aceeași metodă –spargerea geamului- ar fi pătruns și într-o unitate de învățământ tot din Nădab, de unde ar fi sustras două monitoare, o unitate centrală, o tastatură și un mouse.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că în noaptea de 5 ianuarie 2018, cei bănuiți de comiterea furturilor anterior descrise, tot prin efracție ar fi pătruns într-o altă locație a aceleiași unități de învățământ, fără însă a sustrage vreun bun, sistemul de alarmă declanșându-se.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat (în formă continuată) și tentativă de furt calificat.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0