Doi arădeni au luat locul I la Cupa Triumf la Powerlifting

Doi arădeni au luat locul I la Cupa Triumf la Powerlifting

Spitalul Județean Arad are aparatură ultramodernă, dar nimeni nu știe să o folosească
O mașină a căzut în lacul Ghioroc. ISU a mobilizat mai multe echipaje
Patronul Tehnodomus promite finalizarea la timp a pasajului de la CET
Sambata 18 martie in Moinesti a avut loc Cupa Triumf la Powerlifting. Doi dintre aradenii nostrii s-au intors de la Moinesti cu rezultate foarte bune si anume Edmond Misaras, cunoscut si ca Eddy Conan care a reusit performanta ca la categoria 110+ sa impinga in pozitia culcat 250 kg si colegul sau Adrian Herta, care a reusit sa impinga 190 kg, participand la categoria 110 kg, rezultate omologate fara problem de arbitrii.
Ambii sportivi isi fac antrenamentele la XOX Gym, sala de sport pe care au si reprezentat o la competitia de la Moinesti!
“Va multumesc tuturor pentru incurajarile si suportul acordat, in special d-lui Constantin Bisca, pentru increderea acordata si lui Manda Mihai Marius ,organizatorul cupei Triumf,  pentru organizare. POWER XOX GYM” a scris Adi Herta pe pagina personala de facebook.
Constantin Bisca,  organizatorul Cupei XOX si proprietar al salii XOX ne spune: “Sunt mandru ca avem in Arad astfel de sportive ca Eddy si Adi, care ne reprezinta cu mandrie la concursuri in care primeaza forta fizica. Rezultatele au fost obtinute de cei doi dupa ore intregi petrecute zilnic in sala. Unul dintre motto-urile noastre preferate este NO PAIN, NO GAIN (FARA DURERE NU E CASTIG), motto ce ne duce cu gandul ca pentru rezultate bune e nevoie de un antrenament dur. Astfel de antrenamente fac si cei doi sportive ce ne au reprezentat sala si orasul cu mandrie. Va multumim Eddy si Adi”.
Eddy Conan castiga cea mai importanta categorie la Moinesti impingand nu mai putin de 250 kg de la piept. Cuvintele spuse de el pe pagina personala de facebook vin din suflet: “Tin sa multumesc cu tot respectul d-lui Constantin Bisca pentru ca a avut incredere in mine si potentialul meu si datorita lui am adus la Arad aceasta cupa. Lui Manda Mihai Marius un om trup si suflet dedicat sportului si competitiei pentru organizarea acestui concurs.Si nu in ultimul rand tin sa multumesc si parintilor mei si bineinteles voua care ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat. Vreau sa va zic ca m-au intarit enorm toate incurajarile si mesajele voastre . Inca odata un mare MULȚUMESC.”
Speram ca si alti sportivi sa reprezinte Aradul in competitiile ce vor urma si sa se intoarca cu rezultate asemanatoare (locuri I).
Am fost anuntati ca anul acesta in 1 octombrie va avea loc Cupa XOX, a doua editie,  cu participarea modelului Gal Ferreira Yates, care va realiza si seminarii pentru concurenti si in special pentru sportivii aradeni. Tot la acest eveniment va participa cu seminarii si Peter Molnar detinator al titlului de Mister Univers si castigator al primei editii Cupa XOX!
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0