DESIGNERUL MARIA SIMION: „MISTY, CU O TINUTA COPIATA NU POTI FI ANDREEA BALAN!“

by Andreea Radu

I-a furat iubitul şi acum, odată cu relansarea pe plan muzical, Alexandra Pavel, alias Misty, a abordat ţinute sexy de scenă, aproape identice cu cele ale Andreei Bălan. Designerii strâmbă din nas şi o taxează pe solistă pentru nefericita alegere.

În cel mai recent videoclip, realizat cu ajutorul iubitul ei, Keo (36 de ani), Misty apare îmbrăcată în pantaloni scurţi şi cu un top sexy mulat pe trup, amintind mai degrabă de look-ul Andreei Bălan, din perioada în care activa în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu.

Cu acest look, solista îşi propusese să-i sufle cât de curând locul în topuri mult mai experimentatei ei rivale însă, în opinia designerilor, Misty (24 de ani) mai are mult până când o va egala pe Andreea Bălan. Reporterii Click! au cerut părerea unui designer, iar criticile nu îi vor cădea deloc bine iubitei lui Keo. “Misty încearcă din răsputeri să se ridice la nivelul Andreei, fără succes însă . În ţinutele de scenă din păcate diferenţele de nivel sunt gigantice, căci printr-o ţinută copiată n-ai cum să te apropii de original! Eşti cel puţin penibil”, ne-a declarat stilistul Maria Simion.

Dar şi în privinţa coafurilor celor două cântăreţe apar similitudini, cele două fiind la fel de blonde, iar coafurile lor sunt ca trase la indigo. Andreea s-a despărţit de Keo anul acesta, după ce a aflat că bărbatul pe care îl idolatriza de mai bine de opt ani, se îndrăgostise iremediabil de fosta solistă a trupei Senzual, fără performanţe notabile în domeniul muzical.

 

Sursa: click.ro

Facebook Comments