test

Derby vestic sub panou, în prima etapă a noului an

Derby vestic sub panou, în prima etapă a noului an

ICIM, ce figuraţie! Eşec dur în prima etapă de campionat
Andrei Mandache, victorie în campania pentru Cupa Mondială
Week-end cu dueluri tari, sub coş. ICIM închide etapa

FCC ICIM și SCM Timișoara își dau întâlnire sâmbătă, ora 18:30, în Polivalenta arădeană, într-un duel atractiv al etapei a 13-a din Liga Națională de baschet. Cele două echipe sunt vecine de clasament, ocupând locurile 5 (SCM) și 6 (ICIM), ambele cu un bilanț de patru victorii și șapte înfrângeri. Galben-albastrele traversează o perioadă bună, cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, doar liderul Sepsi reușind să câștige în ultima perioadă în fața ICIM-ului, întărită serios după transferurile americancelor Coker și Poole.

Rivala de pe Bega, cu arădeanca Brosovszky în lot, nu stă nici ea rău, cu o prestație pozitivă etapa trecută, la Satu Mare, unde a pierdut abia în prelungiri, astfel că meciul de mâine seară se anunță foarte interesant. Formația pregătită de Bogdan Bulj are de luat o revanșă, după ce în tur, Timișoara s-a impus cu 73-63, find mai bună la general și în duelul direct din Cupă.

Cert este că învingătoarea va lua o opțiune importantă pentru a lupta pentru locurile 4-5 la finalul sezonului regulat. În prima etapă a noului an mai sunt programate meciurile: CSBT Alexandria – Sepsi Sf.Gheorghe, CSU Alba Iulia – Olimpia Brașov și Sirius Târgu Mureș – CSM Satu Mare.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0