Demisii în lanț în echipa Eurovision 2017. Vezi ce s-a întâmplat!

Demisii în lanț în echipa Eurovision 2017. Vezi ce s-a întâmplat!

TOPUL TARILOR CU CEA MAI SCUMPA EDUCATIE. ROMANIA E FRUNTASA
GEMENI NĂSCUȚI LA O DISTANȚĂ DE 38 DE ZILE
CUM AR ARATA VIATA PE EUROPA, UNUL DINTRE SATELITII LUI JUPITER (VIDEO)

Demisii în lanț în echipa Eurovision 2017, în urma unor neînțelegeri. Este vorba de producătorii executivi Victoria Romanova și Oleksandr Kharebin, precum și alți membri ai echipei lor, și-au prezentat luni demisiile, afirmând că se simt dați la o parte de numirea unui nou coordonator al evenimentului.

Demisii în lanț în echipa Eurovision 2017, în cadrul conducerii. Ucraina a dat asigurări că pregătirile pentru Eurovision 2016 nu sunt afectate, după o serie de demisii din echipa de organizare.

Demisii în lanț în echipa Eurovision 2017, însă Pavlo Hrystak, susține că „totul se desfășoară conform planului”

Producătorii Ramanova și Kharebin au afirmat că  că decizia de a crește bugetul evenimentului de la 22 de milioane de euro la 29 milioane de euro va lipsi televiziunea ucraineană de un profit de 7-8 milioane de euro. Ei și echipa lor și-au dat demisia, ar directorul adjunct al televiziunii ucrainene, Pavlo Hrystak, susține că „totul se desfășoară conform planului” și că organizatorii colaborează strâns cu European Broadcasting Union (EBU), care organizează concursul Eurovision.

Duminică, 12 februarie, TVR a dezvăluit, într-un show live, numele celor 15 concurenți care vor continua drumul către finala Eurovision România 2017. Deși printre semifinaliști s-a aflat și Lora, dat fiind faptul că aceasta și-a retras piesa din competiție, locul i-a revenit trupei Zanga, a cărei solistă este culmea, tot din Galați, orașul natal al Lorei.

 

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0