Demisie de răsunet în CLM! Falcă rămâne fără consilieri

Demisie de răsunet în CLM! Falcă rămâne fără consilieri

Bogdan Boca (PNL): “Liberalii au votat pentru rezolvarea problemei gunoiului stradal!”
Adrian Todor: Consilierii PSD nu vor negocia niciodată respectarea legii sau interesele arădenilor
Geanina Pistru (PNL): „Arădenii vor avea o piață nouă în ciuda opunerii celor din PSD”

Consilierul municipal Isabela Rabotka (PNL) a anunţat că demisionează din Consiliul Local Municipal Arad. Gestul acesteia vine ca urmare a intenţiei primarului Gheorghe Falcă de a o da afară. Situaţia din interiorul PNL Arad este tot mai tensionată, iar conflictele între diferitele grupări sunt tot mai vizibile.

“După aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce NU se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamagirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de aradeni să construim acest oraș.
Ca liberal autentic nu pot concepe o bătalie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar iesi mai câstigat, mai întărit.
Atmosfera promovată și întreținută în Consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens. Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și Consiliul să devina unele cu adevarăt europene. Până atunci, părăsesc acest Consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului”, a spus Isabela Rabotka, prin intermediul unui comunicat de presă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0