DEMISIA, ADRIAN TOLEA ! ARADUL PIERDE ELICOPTERUL SMURD

DEMISIA, ADRIAN TOLEA ! ARADUL PIERDE ELICOPTERUL SMURD

DOREL CAPRAR: „FALCA SA ISI DEA DEMISIA DACA CET NU VA MAI FURNIZA CALDURA SI APA CALDA ARADENILOR!”
POLITIA RUTIERA A DAT AMENZI DE 74.000 LEI INTR-O SINGURA ZI
TREI BARBATI SI UN MINOR AU FURAT DINTR-UN TIR AFLAT IN PARCAREA DE PE AUTOSTRADA

De când a venit Adrian Țolea în fruntea Consiliului Județean Arad, interimarul a dat lovitură după lovitură sistemului sanitar arădean. Mai întâi, s-au pierdut banii alocați de Uniunea Europeană pentru dotarea noului UPU, iar acum, CJA va pierde și elicopterul SMURD, care a fost adus la Arad pe vreme când ministru al Administrației și Internelor era Constantin Traian Igaș. Conform presei de pe Bega, elicopterul SMURD va fi mutat din martie de la Arad la Timișoara. Semn că guvernul tehnocrat atât de lăudat de Gheorghe Falcă nu dă doi bani pe Arad.

Chiar din prima zi a lunii martie, Timișoara va avea un elicopter, care va deservi zona de vest a țării, scrie opiniatimișoarei.ro. „Avem promisiunea că elicopterul va fi adus acasă de la Arad. Am făcut pista, urmează să facem și celalalte amenajări pentru parcare și garare pentru elicopter, și în aceste condiții să înnoim numărul de ambulanțe, probabil în jur de 5, pentru SMURD și Ambulanță, pentru cumpărarea lor de către Consiliul Județean. Deci în loc să luăm un elicopter și două ambulanțe, probabil vom cumpăra până la 6 ambulanțe, în funcție de bugetul pe care îl vom aproba”, a declarat Titu Bojin, presedintele Consiliului Județean Timiș, pentru opiniatimișoarei.ro.

Dacă Aradul pierde elicopterul SMURD, nu ne rămâne decât să solicităm public demisia interimarului de la Consiliul Județean Arad, Adrian Țolea, care în doar câteva luni a adus prejudicii grave județului Arad. Lucrările la drumul Arad – Felnac sunt blocate, la proiectul UPU s-au pierdut milioane de euro, la ADI Deșeuri scandalul e în floare, iar acum rămânem și fără elicopter SMURD. Sunt motive suficiente pentru ca acest personaj să dispară urgent din fruntea județului, pentru a se salva ce mai poate fi salvat.

Facem un apel la conducerea PNL Arad pentru a-l înlătura de urgență pe Adrian Țolea de la conducerea CJA, dacă îi mai preocupă problemele județului.

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar
  Aradeanul 3 ani

  Ce legatura are Consiliul Judetean cu SMURD-ul? Este SMURD-ul in subordinea CJ ? autorul articolului este intr-o mare eroare.
  Intrebare de 100 de puncte: In subordinea cui este SMURD?

 • comment-avatar
  Alexandrescu 3 ani

  Apai il da Falca jos ca si asa il vorbeste peste tot „de bine” 🙂

 • comment-avatar
  Karol 3 ani

  Era si timpul. Se îndreaptă o greșeală… Orgoliul lui Falcă a adus helicopterul la Arad. 3 din 4 schimburi sunt acoperite de medici care fac naveta de la Timișoara la Arad. Dacă tot cereți demisii, începeți cu Arafat!

 • comment-avatar
  pavels 3 ani

  Tot ce este bun se mută de la Arad la Timișoara ! Vedeți instituțiile care aduceau și bani, posta ..finanțele ..etc ! Ce vă mirați? Elicopterul? O nimica toată. Stați liniștiți ce-i păgubos ..nu ! Eu înțeleg că Timișoara o fi ”fruncea” dar arădenii de ce trebuie să fie la orice, fraieri și proști? Igaș așa cum îl fac unii , uite a reușit ceva pt. județ..dar dacă nu mai e ..Timișoara l-a palmat, doar nu vroiați să cumpere unu pe bani din impozite, au ei ce face cu banii, noi arădenii neavând bani suficienți suntem și deposedați de ce alții s-au chinuit să înființeze, vă dați seama ce va fi când zona de vest a țării va avea capitala la Timișoara….doamne proști mai suntem !

 • DISQUS: 0