De ce este sweatshirt-ul atât de îndrăgit de toată lumea?

by Andreea Radu

Este toamnă, bine-mi pare! Așa să fie oare? Toamna aduce cu ea frig, ceață și ploi, dar, în același timp, este anotimpul care scoate tot ce este mai bun din garderoba fiecăruia. Toamna este anotimpul perfect pentru ținutele lejere, dar moderne în același timp – de exemplu, o ținută compusă dintr-o pereche de botine rock, un sweatshirt pufos și călduros și o pereche de pantaloni negri este ideală, nu-i așa?

Și dacă tot am adus vorba despre sweatshirt-uri, ai observat și tu că, odată cu sfârșitul verii, rafturile magazinelor fizice se sufocă de-atâtea astfel de piese vestimentare, iar ofertele magazinelor online sunt din ce în ce mai diversificate și mai avantajoase? Ei bine, și noi am observat. Se pare că hanoracele, cu sau fără glugă, sunt la mare căutare în sezonul rece și, la drept vorbind, se înțelege de ce.

Motive pentru care un sweatshirt este piesa must have a toamnei

Ok, este un articol vestimentar care ține într-adevăr de cald în sezonul rece, dar care sunt celelalte argumente pentru care el este atât de apreciat? Mmm, iată câteva:

  • este ușor de asortat grație marii varietăți de culori, forme și imprimeuri în care este disponibil;
  • este un produs accesibil din punct de vedere financiar;
  • se găsește ușor în orice magazin;
  • poate fi integrat în ținutele de orice fel, de la cele basic casual, până la cele ușor elegante sau chiar hipsterești;
  • are avantajul de a putea fi realizat din mai multe tipuri de materiale, astfel încât să satisfacă gusturile și sensibilitățile fiecăruia etc.

Deci, se poate spune că doar adepții stilului vestimentar foarte elegant nu pot integra sweatshirt-ul în garderoba lor.

Exemple de ținute cu sweatshirt

Așa cum spuneam, unul dintre cele mai mari atuuri ale hanoracului este ușurința cu care se poate integra în mai toate ținutele. Iată doar câteva exemple de outfit-uri în care acesta își va găsi perfect locul:

  • Ținutele all black

Deși nu este tocmai un semn bun să te îmbraci din cap până-n picioare în negru, trebuie să recunoaștem că ținutele all black au un farmec aparte: emană senzualitate și mister. Astfel, indiferent de ce articole vestimentare porți, atât timp cât toate sunt negre, se vor asorta cu un hanorac în aceeași culoare.

  • Ținute hippie

Un outfit foarte comod, compus dintr-un hanorac fără glugă pufos și o pereche largă de șalvari este ideal de purtat prin casă sau atunci când faci cumpărăturile de duminică. Așadar, hanoracul reprezintă una dintre cele mai comune și mai confortabile alegeri pentru astfel de ocazii.

  • Ținutele semi-elegante

Te gândeai că fustele nu pot fi purtate cu hanorace? Te înșeli. O fustă scurtă de piele, asortată cu un hanorac fără glugă gri, bej sau chiar roșu, și cu o geacă de piele pe deasupra pot crea un outfit foarte feminin și senzual. Dacă porți și o pereche de botine cu toc, ai obținut o ținută care va întoarce toate privirile.

RUVIX – cele mai cool sweatshirt-uri din România

Atunci când vrei să achiziționezi un hanorac bun la toate cum s-ar spune, pe care să îți permiți să îl porți atât acasă, cât și în oraș, trebuie să ai în vedere calitatea materialelor din care este realizat. Cu alte cuvinte, trebuie să îl achiziționezi dintr-un magazin specializat, de încredere, care pune accent nu doar pe aspectul exterior al produselor, ci și pe calitatea și rezistența materialelor.

RUXIV este un astfel de magazin, ce comercializează hanorace cu mesaje inedite, personalizate, realizate din materiale în proporție de 80% bumbac și 20% poliester. Gama variată de hanorace a magazinului online îți va oferi posibilitatea de a alege un sweatshirt all black, unul cu imagini colorate, unul cu un text amuzant sau poate unul care să îndeplinească toate aceste condiții.

Pe ruvix.ro ai toate șansele să găsești hanoracul dorit, la un preț excelent. Doar aruncă o privire pe site și convinge-te singur!

Facebook Comments