Danny Masterson, dat afară din serialul The Ranch după acuzațiile de viol

Danny Masterson, dat afară din serialul The Ranch după acuzațiile de viol

Dimitrie Muscă acuză ANSVSA că ştia că vine pesta porcină africană şi „nu a făcut nimic”
Regizorul James Toback, acuzat de hărțuire sexuală de 38 de femei
Fostul principe Nicolae face acuzații grave la adresa Casei Regale

Actorul Danny Masterson a fost dat afară de Netflix din serialul The Ranch după ce patru femei l-au acuzat că le-a violat la începutul anilor 2000. El este al doilea actor față de care se ia această măsură după Kevin Spacey care a fost dat afară din House of Cards, scrie CNN.

„Ca rezultat al discuțiilor în curs, Netflix și producătorii l-auscos pe Danny Masterson din The Ranch”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix într-o declarație către CNN. „Ieri a fost ultima sa zi, iar producția va fi reluată la începutul anului 2018 fără el”.

Masterson a spus într-o declarație că este „evident dezamăgit de decizia Netflix de a elimina personajul meu de pe The Ranch”.

 „De la prima zi, am negat acuzațiile scandaloase împotriva mea. Oamenii legii au investigat aceste afirmații cu mai mult de 15 ani în urmă și au stabilit că sunt nefondate”, a continuat Masterson. „Nu am fost niciodată acuzat, să nu mai vorbim de o condamnare. În această țară există prezumția de nevinovăție până când se dovedește că ești vinovat, se pare însă că este considerat vinovat din momentul în care eșlti acuzat”, a spus comediantul.

Fostul actor din „That’s 70s Show” a adăugat: „Aștept cu nerăbdare să-mi curăț numele odată pentru totdeauna”. Masterson a mulțumit în continuare piesei și echipei cu care a lucrat la „The Ranch”.

Știrile despre acuzații datează din luna martie, când jurnalistul și fostul editor al Village Voice, Tony Ortega, a scris pe site-ul său, „The Bunker Underground”, că Masterson era investigat de Departamentul de Poliție din Los Angeles.

Un purtător de cuvânt al LAPD a declarat, marți, că nu există date noi privind investigația.

Patru femei au afirmat că Masterson le-a violat la începutul anilor 2000.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0