Dan Petrescu, despre Celtic – CFR: „Să facem meciul vieţii!”

by Sorin Haut

Dan Petrescuîşi ia toate măsurile de precauţie înaintea returului cu Celtic – antrenorul CFR-ului a preferat să nu facă un antrenament în toată regula, ci a scos jucătorii la o mişcare uşoară, mai mult de încălzire. Asta pentru a evita orice posibilitate ca scoţienii să spioneze antrenamentul oficial şi a descifra tactica pusă la cale de antrenorul campioanei României. Nici Celtic nu s-a antrenat pe stadion, ci la cantonamentul clubului, pentru a proteja gazonul pentru că la Glasgow plouă abundent de mai multe zile.

Dan Petrescu nu crede că echipa sa ar putea reedita succesul Unirii Urziceni de acum 10 ani, când s-a impus cu 4-1 în faţa lui Glasgow Rangers în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul s-ar mulţumi cu o calificare în playoff.

„Sunt echipe diferite, și Glasgow Rangers și Celtic, și noi față de Urziceni. Eu îmi doresc să prindem play-off-ul, sper că pe cel de Champions League. Am și eu vreo 16 ani de antrenor, vreo 20 ca jucător, am reușit și victorii mari cu echipe mari. Un play-off de Liga Campionilor ar fi ceva fantastic!”,  spune Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că nu se poate baza pe serviciile lui Emmanuel Culio nici în returul de pe Celtic Park. Dacă trece de Celtic, CFR Cluj va juca în playoff cu Slavia Praga.

Partida retur dintre Celtic şi CFR Cluj, contând pentru turul 3 preliminar din Champions League, este în direct la Digisport 1, marţi de la ora 21.45. În tur a fost 1-1, iar calificarea se joacă la Glasgow. (digisport.ro)

Facebook Comments