Cum și-a petrecut Loredana Groza ziua de naștere

Cum și-a petrecut Loredana Groza ziua de naștere

Mesajul Alinei Pușcaș pentru fani
Cum a atras Melania Trump toate privirile în noaptea de Anul Nou
(FOTO) Un 8 Martie de vis, la Felnac

Pe 10 iunie, Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 48 de ani.

Loredana Groza a avut parte de o petrecere fabuloasă, la un restaurant. A fost răsfățată de familie, dar și de prieteni și colaboratori. Loredana Groza a fost în vervă maximă, dansând și cântând alături de invitații ei.  Printre aceștia s-au numărat și vedete precum Florin Călinescu, Anca Țurcașiu, Tania Budi și mulți alții.

“A fost o zi de 10 iunie nemaipomenită!!! Apropo, tortul a fost delicios:) Mulțumesc tuturor prietenilor care mi-au fost alături!! Vă ador!!???????”, a spus Loredana groza după petrecerea de ziua ei de naștere.

Loredana Groza este una dintre marile artiste de pe scena muzicală din România. Muzica sa este foarte apreciată de public de toate vârstele.

Și-a început cariera la Onești. Albumul său de debut – Bună seara, iubito – a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una dintre cele mai cunoscute piese ale ei.

În 2002, inspirată de succesul albumului Agurida, Loredana decide să reinterpreteze melodii din perioada interbelică, care fac parte din albumul live Zaraza–vânzătoarea de plăceri, lansat în decembrie 2002.

Loredana Groza a dovedit că știe să rămână permanent în atenția publicului, adoptând tot felul de genuri muzicale. Concertele sale sunt așteptate cu sufletul la gură de fani.
În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Anbdrei Boncea. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0