Cum să slăbești 6 kilograme într-o săptămână

by Andreea Radu

Orezul este un aliment ușor și bogat în vitamine și este un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus.

Poți scăpa rapid de aproximativ șase kilograme în fiecare săptămână, dacă două dintre mesele zilnice conțin orez. Modul în care îl gătești este foarte important. În apa în care fierbi orezul, fie brun sau alb, este important să adaugi o lingură de ulei de cocos.

Acesta îți va oferi o senzație de sațietate care va dura mai mult timp. Astfel, o porție normală de orez are în jur de 250 de calorii. Dacă lângă orez adaugi piept de pui sau pește, masa va fi completă și vei renunța la gustările dintre mese pentru că te vei simți sătul, scrie The Sun.

Totodată, dieta cu orez este recomandată pentru prevenirea cancerului la stomac, colon sau sân, datorită conţinutului de inhibitori ai protazei (care au efect antitumoral), de fosfor, potasiu şi complexul de vitamine B. Orezul, alb sau brun, conţine calorii, carbohidraţi, proteine şi grăsimi.

 

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments