Cum își menține Halle Berry silueta de invidiat la 52 de ani

by Adrian Topor

Halle Berry a arătat cum se pregătește pentru noul ei film, „Bruised”, povestea unei luptătoare de MMA (Mixed Martial Arts), dar și cum se menține pe linia de plutire, la cei 52 de ani ai săi. De altfel, celebra actriță de la Hollywood are un abdomen de invidiat. Nu degeaba a fost, la un moment dat, „Bond Girl”.
Halle Berry a explicat, prin intermediul contului său de Instragam, une postează fotografii și videoclipuri, cum îşi lucrează abdomenul şi a dezvăluit cele şapte exerciţii pe care se bazează ca să pună muşchii la treabă. Actriţa a oferit detalii legate de programul de fitness pe care îl urmează, dar a arătat și ce mişcări face pentru a asigura o creştere accelerată a musculaturii abdominale.În exerciţiile prezentate în luna decembrie a anului trecut, Berry lucrează alături de actorul şi cascadorul Peter Lee Thomas, care este și antrenorul vedetelor de la Hollywood, scrie dailymail.co.uk. „Nu este ușor și este nevoie de atât de multă muncă și de disciplină, dar sunt atât de mândru de ea pentru că, la vârsta ei, își face singură cascadoriile”, a spus Peter.
Halle Berry le-a explicat fanilor că pregătirea ei fizică pentru următorul film este la fel de utilă şi pentru refacerea tonusului abdominal după o naştere, ea însăși fiind mamă a doi copii. Ea are o fetiță și un băiat, pe Nahla Aubry, în vârstă de 10 ani, şi Maceo Martinez, mezinul de cinci ani. Vedeta include în seriile de exerciţii prezentate ridicări alternative ale braţelor pe care se sprijină corpul aplecat înainte şi plasarea acestora pe rând pe o bancă, sărituri laterale pe fiecare picior, abdomene efectuate la bară cu ridicări de genunchi, ridicări de picior, abdomene laterale din poziţia suspendată la bară. Antrenamentul prezentat se încheie cu vedeta suspendată la bară executând ridicări de picior în diagonală şi în faţă, până când spatele ajunge să fie aproape paralel cu podeaua.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments