Cum a atras Melania Trump toate privirile în noaptea de Anul Nou

by Dana B.

Melania Trump a strălucit, la propiu, la petrecerea de Anul Nou data de soțul ei la Mar-a-Lago. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o rochie strălucitoare, roz, cu flori imprimare, în timp ce și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soțul ei, Donald Trump și fiul lor Barron.

Petrecerea de Anul Nou data de președintele Statelor Unite a avut loc, anul acesta la Mar-a-Lago, iar participarea la eveniment a costa 750 de dolari de persoană. Evenimentul s-a dovedit a fi un success, cele mai importante nume din rândul susținătorilor lui Donald Trump făcându-și apariția la balul de Anul Nou.

Dar fără doar și poate, apariția Melaniei Trump, îmbrăcată într-o rochie roz ERDEM în valoare de 4.000 de dolari a fost principal atracție, în timp ce soțul și fiul s-au îmbrăcat în costume de seară negre și au purtat papioane de aceeași culoare.

La sosirea la bal, pe covorul roșu, președintele Trump a promis că 2018 va fi un an „fantastic”, spunând reporterilor: „Piața de valori cred că va continua să crească, companiile vor continua să vină în țară”.

Printre invitații la bal au fost și ceilalți copii ai președintelui. Ivanka, Jared și cei doi copii ai lor, Arabella, de 6 ani și Iosif, de 4 ani, au postat pe rețelele de socializare o fotografie de familie superbă în care cei doi copii zâmbesc fericiți în fața aparatului, înainte de a merge pe covorul roșu.

„An Nou fericit! xx „, a scris Ivanka alături de fotografia postată pe Instagram. Fiica cea mare a președintelui a purtat pentru acest eveniment o rochie David Koma sclipitoare cu paiete albastre.

Balul de Anul Nou al familiei Trump și-a atras și mulți critici, multă lume spunând că Donald Trump a profitat de poziția sa de președinte pentru a organiza un eveniment ”foarte glam” la care participanții au plătit 750 de dolari intrare.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments