Cu cine a vorbit prima dată Andreea Antonescu despre divorț

by Adrian Topor

După 8 ani de căsătorie și ceva mai mulți de relație, Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit. Cântăreața avea gânduri de divorț încă din primăvară, iar prima cu care a vorbit și s-a sfătuit a fost chiar colega din André, fata cu care a făcut primii pași în showbiz, Andreea Bălan.

Când și-a dat seama că mariajul ei cu Traian Spak nu mai are viitor, Andreea și-a întors fața către fosta colegă de trupă, și-a deschis sufletul în fața ei și i-a cerut sfatul și sprijinul.

„A fost prima persoană care a aflat, a fost prima persoană căreia i-am spus. Nu am îndrăznit să vorbesc lucrul acesta cu mama, pentru că, știi cum e, la urma urmei, părinții au niște păreri preconcepute. Pe Andreea am simțit-o pe sufletul meu, cred că toată discuția asta am avut-o chiar în momentul în care noi ne-am reîntâlnit, în perioada Paștelui. E o persoană tânără, ca mine, o persoană care îmi înțelege nevoile, care știe ce înseamnă fericirea și cât trebuie să plătești sau să sacrifici pentru ea. Chiar i-am cerut părerea, am stat și am discutat și a spus că indiferent de orice, eu trebuie să fiu fericită, eu și Sienna. A contat foarte mult părerea ei, trebuie să recunosc”, ne-a mărturisit cântăreața, completând că tot atunci au pus la cale reuniunea trupei.

„Între noi există o chimie” Cele două Andree au crescut, practic, împreună în trupa André, s-au maturizat și au devenit rude când Sienna, fetița Antoneascăi, a fost botezată de Bălan. relația lor de durată este explicată de Andreea Antonescu prin chimia dintre ele: “Noi nu am fost identice vreodată, dar întotdeauna ne-am completat, consider că acesta a fost și motivul pentru care trupa André a reușit să cucerească o mare masă a publicului. Între noi există o chimie”.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments