test

Cu cât s-a vândut mașina de scris a fondatorului Playboy

Cu cât s-a vândut mașina de scris a fondatorului Playboy

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a murit la 91 de ani
El este moștenitorul imperiului Playboy
Văduva Lui Hefner nu va moșteni nimic din Imperiul Playboy

Mașina de scris care i-a aparținut lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy, s-a vândut la licitație. Suma obținută pentru aceasta a fost de 162.500 de dolari.
Respectiva mașină de scris a fost folosită de Hugh Hefner pe vremea când era la universitate. Mașina de scris marca Underwood Standard a fost cel mai bine vândut obiect la o licitație care organizată de Julien’s Auctions.
Respectiva mașină de scris a fost folosită de Hugh Hefner pe vremea când era la universitate. Mașina de scris marca Underwood Standard a fost cel mai bine vândut obiect la o licitație care organizată de Julien’s Auctions. La licitație au mai fost scoase și alte bunuri care i-au aparținut fondatorului revistei Playboy. Colecția completă de reviste Playboy a fost achiziționată contra sumei de 76.800 de dolari. Un inel din aur cu un compartiment secret care conținea o pastilă de Viagra a fost vândut la licitație contra sumei de 22.400 de dolari.
Licitația a fost organizată vineri și sâmbătă la Los Angeles. încasările vor ajunge la Fundația Hugh M. Hefner, care se ocupă de drepturile omului. Magnatul american Hugh Hefner a încetat din viață în septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0