CSU Arad deschide stagiunea cu un turneu de rugby în şapte

by Sorin Haut

Divizionara secundă de rugby CS Universitatea Arad vrea să ridice „ştacheta” în sezonul viitor al Diviziei Naţionale. Ca urmare a schimbărilor legislative şi a proiectelor acceptate de Centrul Cultural Municipal Arad, salariile se pot plăti parţial şi din bani publici, astfel că trupa lui Marian Grindei are perspective ceva mai bune.

Chiar dacă încă nu se poate vorbi de atacarea promovării, trupa universitară îşi propune accederea în play-off. Iar lotul a primit întăriri, nu mai puţin de şapte noutăţi figurând deja la CSU Arad: fundașul Ilie Tiron și aripa Alexandru Strună și-au dat acordul să revină la echipă, plus cinci jucători tineri timișoreni: Sebastian Gurdui (pilier), Răzvan Anton (taloneur), Patrick Lucanu (linia a III-a), David Pasztor (centru) și Denis Delceanu (aripă). În schimb, Paul Perici își încearcă șansa la RCM Timișoara, în prima ligă. 

Divizia Națională debutează pe 21 septembrie, iar CS Universitatea e în serie cu echipele din Gura Humorului, Petroșani, Sibiu și Alba Iulia. Debutul stagional al arădenilor se va consemna, însă, mult mai repede. Chiar în acest weekend, „studenții” se deplasează la Cluj-Napoca, pentru primul turneu de rugby în 7, unde îi au ca adversari pe U. Cluj, Mănăștur, Sportul Studențesc și RCM Galați. Al doilea turneu se va disputa la Iași pe 31 august, iar al treilea, la Arad, pe 14 septembrie.

Facebook Comments