CSM Arad a debutat cu dreptul în turneul-retur al Superligii

CSM Arad a debutat cu dreptul în turneul-retur al Superligii

George Ţucudean, convocare last-minute la naţională
CS INEU A URCAT LA MONEASA: TRUPA ZARANDANA CONTEAZA PE 23 DE JUCATORI
SARAPOVA, ELIMINATA LA WUHAN OPEN. HALEP RAMANE PE LOCUL 2 WTA

Fetele de la CSM Arad au debutat cu dreptul în turneul retur al Superligii Naţionale de tenis de masă, depăşind cu 5-0 pe LPS Constanţa. Punctele au fost aduse de: Bianca Crişan (3-0 cu A. Postudor şi A. Dudescu), Ivana Vejnovic (3-0 cu B. Meiroşu şi A. Postudor) şi Andreea Fistyulof (3-2 cu A. Dudescu). În al doilea meci, CSM Arad a cedat cu 0-5 în faţa campioanei CS Dumbrăviţa, grupare pentru care evoluează campioanele mondiale Dragoman şi Diaconu. Dragoman – Vejnovic 3-2 s-a dovedit cel mai echilibrat meci al disputei.
Competiţia trebuia să se dispute iniţial, la Dumbrăviţa, în fieful campioanei „en-titre”, dar condiţiile meteo nefavorabile din luna ianuarie au dus la reprogramarea turneului, la Buzău.
Pe locul patru după cele două turnee-tur, echipa arădeană vrea să se numere în acest an printre echipele din careul de aşi al tenisului de masă românesc. Fetele pregătite de Cristian Dodean urmează să mai joace, până duminică, cu echipele din Mediaş, Iaşi, Constanţa, Cîmplung Muscel şi Bistriţa.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0