Crişul şi-a aflat adversarele, HC Beldiman – în liga secundă!

by Sorin Haut

Handbalistele divizionarei secunde Crișul Chișineu Criș și-au aflat adversarele din seria D a Diviziei A, în sezonul competițional 2019-2020. Echipele pe care le va întâlni gruparea de pe Crișul Alb, în noua ediție, vor fi: CSU Reșița, CS Marta Baia Mare, CSM Târgu Mureș, CSU Oradea și CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Prima etapă va avea loc pe 7 septembrie, când arădencele vor primi, în Polivalentă, replica timișorencelor de la CS Universitatea. Crișul va evolua tot acasă, în 14 septembrie, în compania grupării Marta Baia Mare – singura noutate a seriei de vest, care înlocuiește „satelitul” lui Minaur.

Prima deplasare e programată în 21 septembrie, chiar în fieful principalei contracandidate la promovare CSM Târgu Mureș, echipă care s-a oprit în sezonul trecut la turneul de baraj pentru Liga Florilor. Se vor juca două tururi și tot atâtea returi, primele două echipe clasate urmând a participa la turneul semifinal.

Aradul revine, la seniori, pe semicercul masculin

Cel mai nou club de handbal din Arad, HC Beldiman, se aliniază la startul ligii secunde masculine, urmând a avea adversari din patru județe. Soții Adriana și George Beldiman încearcă să revigoreze handbalul arădean şi după echipele de juniori a venit rândul înscrierii în campionat a unei formații de seniori.

HC Beldiman Arad a fost repartizată în seria D a Diviziei A, alături de: CSU Craiova, CSM Oradea, CSU „Constatin Brâncuși” Tg. Jiu, CNOPJ Timișoara – echipa centrului național de pe Bega și Unirea Sânnicolau Mare.

Debutul arădenilor va avea loc în 22 septembrie, la Polivalentă, în compania celor de la Unirea Sânnicolau Mare. În etapa secundă, 29 septembrie, la Arad vor sosi „studenții” din Craiova, iar primul meci extern este programat la început de octombrie, la Oradea.

 

 

Facebook Comments