test

Controlul de la ADI Deșeuri s-a terminat la … Moara cu Noroc

Controlul de la ADI Deșeuri s-a terminat la … Moara cu Noroc

Fetele CSM-ului se menţin în careul de aşi al Superligii
Trei super spectacole, la început de iunie, pe ștrandul Neptun Arad
Dorel Căprar, propus de PSD în Comisia specială privind legile siguranţei naţionale

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a descins în urmă cu o săptămână la Arad, în plin scandal al gunoaielor, pentru a analiza la fața locului proiectul de gestionare a deșeurilor din județul Arad derulat de Consiliul județean. În urma discuțiilor de la Prefectura Arad, la care au participat toate părțile implicate, ministrul Gavrilescu a decis să trimită Corpul de Control, pentru a face verificări la ADI Deșeuri, asociația care se ocupă de implementarea acestui proiect, principala vinovată de faptul că județul a fost îngropat în gunoaie în ultimele săptămâni.

De la promisiune la fapte a fost doar un pas, astfel că zilele trecute la Arad a și ajuns o echipă de control. Până aici, toate bune și frumoase, numai că asupra corectitudinii acestui control planează suspiciuni serioase, care ridică mai multe semne de întrebare. O primă întrebare ar fi cine și cum a ales cele două persoane care să controleze ADI Deșeuri, una dintre ele fiind, ca din întâmplare, un fost coleg al viceprimarului Bibarț, conform surselor noastre din Consiliul Județean Arad. A doua întrebare e cum au ajuns cele două persoane, după o noapte la Hotel Continental din Arad, să fie cazați tocmai la Ineu, la Moara cu Noroc, într-o zonă mai retrasă, departe de ochii curioși ai presei și nu numai. A treia întrebare, cum s-a ajuns ca echipa de control să-și petreacă seara la Moara cu Noroc în compania șefilor de la CJA, cu multă voie bună, după cum ne informează prietenii noștri din Consiliul Județean.

Poate n-ar fi rău ca doamna ministru Grațiela Gavrilescu să verifice toate aceste semne de întrebare și să facă lumină asupra intențiilor celor din corpul de control care au venit la Arad, pentru a verifica situația gunoaielor. Deocamdată, noi cel puțin nu ne-am lămurit dacă scopul acestora este de a scoate la lumină neregulile de la ADI Deșeuri sau de a le îngropa.

P.S.: Un alt aspect de verificat este și decizia șefilor Gărzii de Mediu, de a-l trimite puțin pe la Cluj pe comisarul care a dat amenzile pentru gunoaie, în ultimele săptămâni.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 3
 • comment-avatar
  Moara cu Noroc 7 luni

  Nu înteleg ce legatura vreti sa creati din nou intre controlul de la Mediu si Moara cu Noroc. Ce daca au fost cazati la noi ? Au dreptul sa stea unde vor, nu vad care ar fi problema voastra ? Puteti verifica faptul ca si-au platit consumatia si cazarea daca asta insinuati. Moara nu are nici o legatura cu Adi deseuri dar vad ca voi gasiti o stire interesanta doar atunci cand reusiti sa patati numele cuiva.

  • comment-avatar
   Dorin ANRSC 7 luni

   Poate voi ar trebui sa dati o mica explicatie! Cum de detineti containere cu sigla ADIDSGMD? Atata timp cat proiectul prevede ca agentii economici trebuie sa si le procure! Vi le a adus Iotcu cumva? Si nu aveti doar unu! Ci vreo opt! Alea trebuiau puse pe domeniul public! Si voi si una din actionarele voastre are la firma tatalui ei! O fi vreo coincidenta? Asa ca usor cu pianu pe scari! Sau poate au fost sa intrebe de unde le aveti???

 • comment-avatar
  Jack 7 luni

  Hai nu mai faceti pe alba ca zapada moara cu noroc e refacita din bani furati de pdl e fieful pedelistilor o sa vedeti intr o zi cand o sa va trazneasca un fulger ceva dumnezeu suporta multe dar are si hotia si ticalosia un inceput si un sfarsit!!!asa sa va ajute dumnezeu pe cat de corecti va dati…amin!!!

 • DISQUS: 0