Controlul de la ADI Deșeuri s-a terminat la … Moara cu Noroc

Controlul de la ADI Deșeuri s-a terminat la … Moara cu Noroc

Scandal la Almaș ! Primarul de la ALDE s-a „înfrățit“ cu cei de la PNL
Ora Pământului va fi marcată și la Arad
Două mașini căutate în toată Europa au fost găsite în Arad

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a descins în urmă cu o săptămână la Arad, în plin scandal al gunoaielor, pentru a analiza la fața locului proiectul de gestionare a deșeurilor din județul Arad derulat de Consiliul județean. În urma discuțiilor de la Prefectura Arad, la care au participat toate părțile implicate, ministrul Gavrilescu a decis să trimită Corpul de Control, pentru a face verificări la ADI Deșeuri, asociația care se ocupă de implementarea acestui proiect, principala vinovată de faptul că județul a fost îngropat în gunoaie în ultimele săptămâni.

De la promisiune la fapte a fost doar un pas, astfel că zilele trecute la Arad a și ajuns o echipă de control. Până aici, toate bune și frumoase, numai că asupra corectitudinii acestui control planează suspiciuni serioase, care ridică mai multe semne de întrebare. O primă întrebare ar fi cine și cum a ales cele două persoane care să controleze ADI Deșeuri, una dintre ele fiind, ca din întâmplare, un fost coleg al viceprimarului Bibarț, conform surselor noastre din Consiliul Județean Arad. A doua întrebare e cum au ajuns cele două persoane, după o noapte la Hotel Continental din Arad, să fie cazați tocmai la Ineu, la Moara cu Noroc, într-o zonă mai retrasă, departe de ochii curioși ai presei și nu numai. A treia întrebare, cum s-a ajuns ca echipa de control să-și petreacă seara la Moara cu Noroc în compania șefilor de la CJA, cu multă voie bună, după cum ne informează prietenii noștri din Consiliul Județean.

Poate n-ar fi rău ca doamna ministru Grațiela Gavrilescu să verifice toate aceste semne de întrebare și să facă lumină asupra intențiilor celor din corpul de control care au venit la Arad, pentru a verifica situația gunoaielor. Deocamdată, noi cel puțin nu ne-am lămurit dacă scopul acestora este de a scoate la lumină neregulile de la ADI Deșeuri sau de a le îngropa.

P.S.: Un alt aspect de verificat este și decizia șefilor Gărzii de Mediu, de a-l trimite puțin pe la Cluj pe comisarul care a dat amenzile pentru gunoaie, în ultimele săptămâni.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 3
 • comment-avatar
  Moara cu Noroc 5 luni

  Nu înteleg ce legatura vreti sa creati din nou intre controlul de la Mediu si Moara cu Noroc. Ce daca au fost cazati la noi ? Au dreptul sa stea unde vor, nu vad care ar fi problema voastra ? Puteti verifica faptul ca si-au platit consumatia si cazarea daca asta insinuati. Moara nu are nici o legatura cu Adi deseuri dar vad ca voi gasiti o stire interesanta doar atunci cand reusiti sa patati numele cuiva.

  • comment-avatar
   Dorin ANRSC 5 luni

   Poate voi ar trebui sa dati o mica explicatie! Cum de detineti containere cu sigla ADIDSGMD? Atata timp cat proiectul prevede ca agentii economici trebuie sa si le procure! Vi le a adus Iotcu cumva? Si nu aveti doar unu! Ci vreo opt! Alea trebuiau puse pe domeniul public! Si voi si una din actionarele voastre are la firma tatalui ei! O fi vreo coincidenta? Asa ca usor cu pianu pe scari! Sau poate au fost sa intrebe de unde le aveti???

 • comment-avatar
  Jack 5 luni

  Hai nu mai faceti pe alba ca zapada moara cu noroc e refacita din bani furati de pdl e fieful pedelistilor o sa vedeti intr o zi cand o sa va trazneasca un fulger ceva dumnezeu suporta multe dar are si hotia si ticalosia un inceput si un sfarsit!!!asa sa va ajute dumnezeu pe cat de corecti va dati…amin!!!

 • DISQUS: 0