Consiliile de administrație ale școlilor arădene s-au umplut de liberali

by Cosmin Mihuta

Consiliul Local Municipal a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care se desemnează reprezentanţii Consiliului Local al Municipiului Arad în Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ preuniversitar din Municipiul Arad. Prin acest proiect, practic, Consiliile de Administraţie ale școlilor din municipiul Arad sunt puternic politizate, fiind desemnați în aceste consilii membri de vază ai PNL Arad, unii cu funcții în partid, alții cu funcții în administrația locală, alții foști candidați pe diferite liste PNL.

Aproape că nu există unitate de învățământ din municipiu unde să nu fie liberali în consiliul de administrație. Spre exemplu, la cel mai important colegiu din Arad, „Moise Nicoară“, au fost desemnați în consiliul de administrație arhitectul șef al orașului, Radu Drăgan, avocatul lui Gheorghe Falcă, liberalul Mihai Pașca, și un angajat de la departamentul de comunicare al  PNL Arad, Oana Blaghi. Aceeași situație o întâlnim și la celelalte colegii, școli și grădinițe din municipiul Arad, unde în consiliile de administrație au fost numiți foști consilieri locali, consilieri județeni, șeful de cabinet al lui Falcă, șefa de la organizația de femei, diverse personaje din partid cu activitate intensă, pe care le vezi la toate acțiunile PNL.

Cu alte cuvinte, PNL Arad a pus „gheara“ pe toate școlile din municipiu, iar consiliile de administrație vor avea scopul de a duce cât mai multe voturi în perspectiva alegerilor din 2019, prin rezolvarea unor probleme diverse, pentru cetățenii care vor avea nevoie de aprobări ale consiliilor respective.

Mai jos aveți lista integrală cu membrii consiliilor de administrație ale școlilor:

Facebook Comments