UPDATE: Ciucur ratează debutul sezonului, Rus pleacă în Slovenia

by Sorin Haut

Laszlo Balint are parte de ghinion, la debutul său în calitate de antrenor al UTA-ei. În primele săptămâni de pregătire au apărut şi două accidentări grave: Ciprian Rus, cu fractură de pomete la amicalul cu Ineul, rezolvată deja printr-o intervenție chirurgicală la Timișoara şi Alex Ciucur, suspect de ruptură de tendon, el urmând să efectueze astăzi un RMN.

Căpitanul UTA-ei mai are interzis la efort în această săptămână, iar de luni va începe să recupereze din punct de vedere fizic în Slovenia, alături de colegii săi, dar Ciucur va rata cel mai probabil cantonamentul, dacă nu chiar şi prima parte a sezonului.

Miculescu și Tomozei au mai acuzat și ei probleme de ordin medical, dar sunt la dispoziția staffului tehnic utist. UTA susţine sâmbătă un amical la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea, test în care vor debuta şi ultimele două achiziţii, brazilianul Lorenzi şi israelianul Khalaila.

Roş-albii pleacă duminică în cantonamentul de 12 zile din Slovenia, iar la revenirea acasă vor intra în linie dreaptă pentru debutul în noua stagiune a Ligii a II-a.

UPDATE: Temerile utiştilor s-au adeverit în ceea ce-l priveşte pe Ciucur. Fotbalistul echipei arădene are ruptură de tendon şi se operează astăzi la Timişoara, intervenţie după care va fi indisponibil aproximativ trei luni. Se preconizează că mijlocaşul va fi din nou la dispoziţia lui Balint undeva la mijocul turului de campionat.

 

Facebook Comments