Christian Sabbagh, izbit în plin de un șofer beat

Christian Sabbagh, izbit în plin de un șofer beat

CHINUL PRIN CARE A TRECUT RITA MURESAN, INAINTE DE A SLABI
Laura Lavric și-a dat sora în urmărire la ambasade
GABRIELA CRISTEA VA PLANGE CAND VA AUZI ASTA! MARCEL TOADER A FACUT-O DE RAS IN DIRECT

Christian Sabbagh, victima unui accident rutier. Prezentatorul de știri a trecut prin momente neplăcute duminică seara, 19 martie 2017.

Christian Sabbagh este cunoscut telespectatorilor din țara noastră din postura de prezentator al principalului jurnal de știri de la kanal D.În luna martie, acesta s-a căsătorit cu iubita sa, dar a devenit și tatăl unei fetițe.

În weekend, prezentatorul de televiziune a avut parte de un incident neplăcut în trafic.

Christian Sabbagh, victima unui accident rutier. „Izbit în plin de un șofer beat”

„Alcoolul la volan ucide mai multe vieți decât orice act terorist!

În Siria, zilnic mor zeci de vieți nevinovate. Acolo e război! În România mor tot atâtea suflete, zi de zi. Ne despart vreo două mii de kilometri. În Siria, autorii sunt niște teroriști ai Statului Islamic, la noi, teroriști ai șoselelor. Nu contează că în mașină se află soția sau copilul tău, acești ucigași, fie că provin din ISIS, fie că sunt băuți sau drogați la volan, nu au conștiință, nici măcar remușcări. Mai mult, spre deosebire de teroristul clasic, care își asumă crima, teroristul șoselelor încearcă să-și ascundă samavolnicia prin telefon, adică să-și aranjeze recalcularea alcoolemiei.

Am trăit-o pe pielea mea, în noaptea aceasta, când mă întorceam de la serviciu, izbit în plin de un șofer beat, care mergea în zigzag. Și dacă tot sunt la capitolul scris, îi mulțumesc lui Dumnezeu, medicilor de la SMURD, doctorilor minunați de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar –Areseni” , dispecerului de la 112, polițiștilor de la circulație, colegului meu Alin, care a renunțat la o cină romantică, cu iubita lui, pentru a veni după mine”, a explicat Christian Sabbagh.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0