CFR Cluj – Slavia Praga, duel pentru grupele Champions League!

by Sorin Haut

CFR Cluj forţează o nouă calificare în grupele UEFA Champions League în dubla cu Slavia Praga – 7 ani au trecut de când în Gruia s-a auzit imnul Ligii Campionilor, o aventură care s-a încheiat atunci cu un succes formidabil pe Old Trafford.

„Normal, cui nu îi e dor (de imnul ligii). Le-am spus băieţilor că dacă am ajuns în play-off să nu ne mulţumim cu ce am făcut. Vreau să mai auzim de încă 6 ori această muzică, atunci putem spune că ne-am făcut datoria. Să elimini patru echipe ar fi fantastic,” a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului crede într-o nouă minune a echipei sale după ce a trecut de campioana Scoţiei, Celtic, după un meci memorabil la Glasgow. Campioana are garantate în acest moment 5 milioane de euro din partea UEFA pentru calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor. Dan Petrescu ştie că elevii săi vor fi recompensaţi pe măsură, mai ales că potul cel mare este acum de peste 15 milioane de euro.

Dan Petrescu are şi un alt motiv de fericire – meciul cu Slavia va fi decis şi de tehnologia video, o premieră pentru o echipă românească! „Prima oară în istoria României un meci cu VAR, este ceva incredibil! Le-am spus băieţilor să fie atenţi, pentru că orice fază dubioasă va fi studiată. Îmi doresc toată cariera să fie VAR şi să nu mai fie probleme cu arbitrii,” a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj – Slavia Praga, meci contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, va fi în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la ora 22. Arbitru de centru e turcul Cuneyt Cakir. Returul se dispută peste o săptămână, în Cehia. La Slavia joacă şi doi români, Nicolae Stanciu şi Alex Băluţă. (digisport.ro)

Facebook Comments