Cezar Ouatu, declarații emoționante despre țara în care locuiește

by Adrian Topor

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Cezar Ouatu a făcut declarații emoționante despre țara în care locuiește. Mai mult, acesta a declarat că se consideră un ambasador al României, prin prisma carierei de artist.

„Când am fost la Eurosivison mi-am dat seama ce înseamnă mândria și cum îți explodează inima de bucurie. România are această sclipire de geniu care a fost dusă peste hotare și care a făcut în asa fel încât oamenii de pretutindeni să afle unde este România, să afle valorile în muzica, sport”, a spus acesta la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Mă consider și eu în lumea mea, în pătrățica mea, în ce fac eu, un ambasador în tot ceea ce înseamnă ideea de Romania”, a mai adăugat artistul. Recent, Cezar s-a despărțit de iubita lui, după ce au declarat că se vor căsători și că sunt pregătiți să devină părinți. „Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi. Andreea a trecut peste, dar eu am fost cel care a insistat şi mi-am dorit din plin relaţia, am cerut-o în căsătorie. Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Femeia trebuie să aibă grijă de bărbatul ei. Eu sunt stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce nu s-a întâmplat”, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars, potrivit Spynews.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments