Cea mai scumpă stradă din Arad atrage zilnic foarte mulţi “turişti” (FOTO)

Cea mai scumpă stradă din Arad atrage zilnic foarte mulţi “turişti” (FOTO)

Demisie de răsunet în CLM! Falcă rămâne fără consilieri
Arădenii l-au făcut „praf” pe Falcă, după ce acesta s-a lăudat pe Facebook
Mafia PDL vrea să pună mâna pe noul bazin de înot din Subcetate

Strada Meţianu, din municipiul Arad, este cea mai scumpă stradă din Arad şi una dintre cele mai scumpe din întreaga ţară. Atrage, precum un magnet, “turiştii” dornici de senzaţii tari. Nu găseşti niciunde aşa ceva. Nici la Paris, Londra, Bruxelles….

O bancă valorează aproape 8.500 de euro, un coş de gunoi 850 de euro, un rastel pentru biciclete 900 de euro, o protecţie pentru pomi 1.500 de euro.

Investiţiile făcute aici de adminsitraţia Falcă atrag tot mai mulţi “turişti”, aşa cum se poate observa şi din fotografiile de mai jos. Au fost investiţii serioase, blamate de unii, însă acum îşi arată utilitatea.

Oamenii sunt atraşi de faptul că se pot spăla pe picioare, în văzut tuturor, pot trage un pui de somn fără a fi deranjaţi, pot face duş în public, pot lua lecţii de inhalat aurolac, etc.

Mai multe fotografii postate pe Facebook de arădeanul Arpi Nistor arată halul în care a ajuns “pietonala” Meţianu. Sunt fotografii care nu au nevoie de comentarii, vorbesc de la sine despre una dintre reuşitele lui Gheorghe Falcă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 8
 • comment-avatar
  civica 12 luni

  Noi,cetatenii Aradului, vedem zilnic acest „spectacol”.De ce nu vad,sau se fac ca nu vad organele abilitate sa asigure un climat civilizat in aceasta”capodopera” de strada pietonala creata cu foarte multi bani, din bugetul aradenilor

 • comment-avatar
  Un om civilizat 11 luni

  Nu asta e solutia.. Ci ajutati .. Facut loc pentru ei , cu masa si sprijin moral, educatie.. Nu amendati , batjocoriti si fugariti.. Sunt oameni ai strazii..Locuiesc pe strada..Fiecare cu povestea s-a pe care noi nu vrem sa o intelegem / sa o ascultam dar instignam la ura in loc sa ii ajutam pe cei mai putin norocosi .
  Daca nu putem ajuta macar sa nu instignam la ura.

  • comment-avatar
   alt om civilizat 11 luni

   corect

  • comment-avatar
   Ciobanu Cornel 11 luni

   De ce nu ii iei acasa ? Ajutra-i, salveaza-i…

  • comment-avatar
   Necivilizatu 11 luni

   Da monsieur „civilizat”, ca bine zici… Asta e vesnica solutie teoretica, as fi curios daca ai incercat vreodata sa „pui pe linie” un „om al strazii”.Nu o sa ai vreodata succes, decat sa munceasca pt 50 lei, mai bine cersesc sau fac orice astfel incat sa fie „liberi”.

  • comment-avatar

   Si oare de sunt pe strada acesti „mai putin norocosi”? Pentru faptul ca NU au chef de munca si prefera sa cerseasca. Si datorita oamenilor ca tine, nu o sa lucreze niciodata, ca doar nu sunt prosti „de ce sa lucrez daca primesc pe gratis?”. Pff… „nu ii da saracului peste, ci invata-l sa pescuiasca!”

  • comment-avatar
   Katy 11 luni

   Pozele sunt făcute când acest „copii ai străzii” sunt pe drum la un centru comunitar unde primesc mâncare, fac un duș și spital hainele lor. Mețianu este o strada pe drum spre acest centru.

 • DISQUS: 0