Ce mesaj i-a transmis Jojo lui Paul Ipate de ziua lui

Ce mesaj i-a transmis Jojo lui Paul Ipate de ziua lui

Avril Lavigne, declarată ”cea mai periculoasă celebritate”
DENISA DE LA BAMBI ARE DE GAND SA SE IMPACE CO SOTUL EI?
LILIANA PETRIŞOR, LA UN PAS SĂ AJUNGĂ DIN NOU ÎN STRADĂ

Astăzi este ziua de naștere a lui Paul Ipate. Actorul împlinește 31 de ani, iar iubita lui, Jojo, i-a transmis un mesaj la primele ore ale dimineții. Aceasta a făcut publică și o fotografie recentă cu tatăl copilului ei.

Astăzi este ziua de naștere a lui Paul Ipate, iar Jojo a ținut să îi mulțumesacă pentru tot ceea ce este el. Cei doi au împreună o fetiță, Zora, care s-a născut recent.

Astăzi este ziua de naștere a lui Paul Ipate. Actorul a împlinit 31 de ani

„La mulți ani iubitul meu drag și cel mai minunat tătic din lume! Te iubim Paul Ipate!”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Recent, Jojo i-a transmis pentru prima oară, public, un mesaj bărbatului pe care îl iubește. „Cine ne împlinește dorințele și ne oferă sprijin ca să atingem cele mai îndrăznețe idealuri? Cine ne ajută atunci când ne e greu și știe cu un zâmbet să risipească cei mai denși nori de pe cer? El e umărul pe care îmi așez fruntea când sunt obosită, speriată sau confuză. El este răspunsul tuturor întrebărilor întortocheate din sufletul meu de femeie. Mă face să râd când mă aștept mai putin și știe să-mi îngrijească mereu sufletul. La multi ani, iubitul meu! La mulți ani tuturor bărbaților! Azi e ziua voastra. Să o sărbătoriți zâmbind și iubind! Paul Ipate #celmaibuntatic”, a scris Jojo pe contul de socializare.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0