CAZUL UTA A SCHIMBAT BAREMUL DE ARBITRAJ: SE VA PLATI INAINTE DE MECI

by Sorin Haut

În ultimele sezoane, au existat mereu cazuri de echipe care nu au achitat baremul de arbitraj şi/sau cel al observatorului, context în care s-a ajuns la neprogramarea în campionat sau chiar şi excluderea ca urmare a două neprogramări. Cel mai recent caz a fost cel al clubului UTA, care nu a terminat ediţia trecută de campionat, fiind exclus cu câteva etape înainte de final, din cauza baremurilor neachitate.

Dacă nu se achită baremul, meciul nu se dispută

După această experienţă nefericită, federaţia a decis după consultări cu reprezentanţii cluburilor de Liga 2 şi 3 în Comitetul Executiv, ca în sezonul 2014-2015 să se producă o schimbare majoră. astfel, baremul va trebui achitat cash, înainte de începerea partidei. În caz contrar, centralul întâlnirii nu va da drumul la joc şi meciul va fi pierdut la masa verde de către echipa organizatoare.

S-a renunţat la TVA

O altă modificare importantă a fost scoaterea TVA-ului, astfel că acum nu se vor mai plăti cei 24% aferenţi. Mai trebuie spus că la finalul sezonului precedent, o serie de echipe nu îşi achitaseră ultimul barem, însă această situaţie s-a reglementat.

Sursă: liga2.ro

Facebook Comments