Catinca Roman a dat cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit până acum

Catinca Roman a dat cărțile pe față. De ce nu s-a căsătorit până acum

Pilda bogatului căruia i-a rodit țarina. Riscul comodității false, al mondenității în viață și în inimă
Thalia, neschimbată la 45 de ani
Promovarea căsătoriei și a familiei creștine este o datorie a tuturor

De-alungul timpului, Catinca Roman a trăit povești frumoase de iubire, însă nu s-a căsătorit niciodată. Sora Oanei Roman a și explicat motivul pentru care nu s-a gândit la asta. Este mamă, unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi, îndrăzneață și își trăiește din plin, însă până acum, nu a găsit omul potrivit alături de care să facă marele pas.

„Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată”, a povestit Catinca Roman, la Răi Da’ Buni.

„La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap”, a mai spus Catinca Roman.

Catinca Roman este mama unei fete Calina, care este o tânără foarte frumoasă și care atrage imediat atenția. În ultima vreme, despre Calina s-a spus că ar fi mult prea slabă. Pentru a pune capăt discuțiilor pe această temă, Catinca Roman a explicat că fiica sa nu are absolut nimic și că așa este constituția ei.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Cool la dracu. Femeile fara barbati sunt privite ca niste curve

  • DISQUS: 0