Campionul mondial Constantin Moldovean, apreciat de DJST Arad (FOTO)

by Sorin Haut

Dublu campion mondial la lupte în acest an, veteranul Constantin Moldovean, în vârstă de 67 de ani, nu a fost uitat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad. Invitat special, astăzi, de directorul adjunct al instituţiei, Dan Cuedan, Moldovean a primit o diplomă, o medalie şi o cupă, din partea instituţiei arădene, ca şi un premiu de recunoaştere şi de mulţumire pentru valoarea sa incontestabilă. “Un om de o deosebită valoare, un model pentru mine, inclusiv ca mod de viaţă. Sper să fie model şi pentru tinerii din ziua de azi”, s-a rezumat să spună Dan Cudean, impresionat de întreaga activitate a campionului arădean. Premierea a fost făcută de Marius Măcinic, reprezentant al DJST Arad.

Prin sport devii mai sănătos şi fizic, dar şi mental. Le mulţumesc celor de la DJST că s-au gândit la mine, colegilor pentru că m-au ajutat în pregătire. Am luxul de a fi sănătos, pentru că în ziua de azi sănătatea e un lux, mai ales la această vârstă. La anul o iau de la capăt, pentru a pregăti Mondialul din Bulgaria, unde vreau să demonstrez că ce am realizat în 2016 nu a fost o întâmplare. Totul într-o activitate sportivă ce devine, în ultima perioadă tot mai dificilă şi pentru sportivi şi pentru antrenori”, a spus Constantin Moldovean.

Constantin Moldovean a fost component al lotului naţional şi olimpic de lupte al României. În 1970 a obţinut titlul de maestru al sportului, activând apoi ca antrenor de lupte şi apoi profesor de sport. În acest an, veteranul arădean a devenit campion mondial atât la lupte greco-romane, în Finlanda, cât şi la lupte libere, în Polonia.

În cadrul evenimentului de azi, DJST Arad l-a mai premiat şi pe profesorul Mircea Henegar, pentru întreaga activitate legată de fotbal, în special cel juvenil.

Facebook Comments