Campania imbecilă continuă: Liberalii lui Falcă şi-au făcut poze în fața sediului PSD

Campania imbecilă continuă: Liberalii lui Falcă şi-au făcut poze în fața sediului PSD

PSD ARAD A PREZENTAT ÎNCĂ CINCI CANDIDAȚI PENTRU PRIMĂRIILE DIN JUDEȚ
ORGANIZAREA SECŢIILOR DE VOTARE DIN MUNICIPIUL ARAD
Liberalii și-au ascuns candidații cu probleme. Unde sunt Falcă, Boghicevici, Pistru și Cristina ?

Campania PNL Arad pare una desprinsă din desene animate. Putem spune că e de-a dreptul imbecilă, fiindcă nu există nicio noimă în acţiunile celor de la PNL. Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs, pentru liberali, desigur. Miercuri după-amiază, cuplul pedelist Tipei-Geani Pistru, venit probabil direct de la Astoria, de la o cafeluță cu lăptic de împăcare, a adunat vreo 10 pedelei, în frunte cu Boc(a) de Arad, un adevărat yesmen al noului PDL, și s-au postat la o poză în faţa sediului PSD. Sigur, domnii şi doamnele, unii dintre ei poate chiar plătiţi să stea la poză, după cât de supăraţi erau, au încercat să transmită nişte mesaje arădenilor. Nu vă gândiţi că au vreun proiect pentru profesori, fermieri, pensionari, medici, funcţionari, pentru oamenii de afaceri, studenţi, şomeri etc. Nici vorbă, ei sunt cu Jos PSD, Jos Fifor, Nu votaţi PSD şi aşa mai departe.

Campania imbecilă de tip Gâgă a fost rapid taxată pe internet, probabil de cei de la PSD, astfel că a apărut fotografia de mai jos, cu mesaje mult mai apropiate de gândurile arădenilor, dar şi de realitate:

Doamna Pistru e „incopbatibilă“ (cam așa pronunță Geani acest cuvânt extrem de complicat)

Un domn ne spune că PNL a distrus CET-ul, deşi ar fi trebuit să adauge şi PDL, ca adevărul să fie întreg

Două doamne anunţă că vor în PSD

Tipei ne cere să scăpăm Aradul de PNL, probabil dorind să reînvie PDL

Un alt liberal este indignat că PNL a distrus sportul arădean, uitând însă şi de PDL. Totul se încheie cu apoteoticul „Fuie Malcă“. Cum spuneam, campanie imbecilă marca PNL, de care râd copiii pe facebook, iar adversarii nu pot decât să-i ia la mişto. Probabil, la fel o vor face şi arădenii, după cum arată sondajele din ultimele săptămâni.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Radu 1 an

    Dar ce căuta directoarea de la cantina municipala la asemenea campanie ? E legal ?

  • DISQUS: 0