Călin Abrudan: „Trebuie să terminăm cu dictatura din PNL Arad”

Călin Abrudan: „Trebuie să terminăm cu dictatura din PNL Arad”

Amenzi de 40.000 de lei pentru şoferii arădeni
FESTIVALUL INTERNATIONAL DE MUZICA AMERICANA SI JAZZ, LA FILARMONICA ARAD
FINAL DE SAPTAMANA BOGAT, IN LUNA PLINA DE TEATRU

Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, şi-a anunţat încă de ieri candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Arad. Acesta a spus că lucrurile trebuie să se schimbe şi că filiala trebuie să aibă o altă imagine.

„Este un «moment 0» în filală, în care trebuie făcută o analiză serioasă, în urma unor alegeri care nu ne-au dus acolo unde ne doream. Vorbim de alegerile locale şi de cele parlamentarele. Am pierdut 12 primari şi am câştigat doar doi, iar la parlamentare am fost clasaţi sub PSD la nivelul  Aradului. De aceea cred că acesta este un «moment 0» al filialei, este momentul în care cei ce au fost la conducere trebuiau să-şi asume rezultatele şi să îşi dea demisia. Iată că ne trezim astăzi, în prag de alegeri, cu aceeaşi conducere, cu un partdid slăbit, cu aceiaşi oameni erodaţi în fruntea filialei. În aceste condiţii cetăţenii nu ne mai iau în calcul. Avem nevoie de un suflu nou. Eu unul mi-am asumat această candidatură, în urma discuţiilor cu mai mjulţi colegi, în special primari şi nu numai. În partid atmosfera este destul de încărcată, iar cei care au curaj să se exprime sunt foarte puţini. Eu sunt unul care nu m-am ferit să spun lucrurilor pe nume, şi sper să fie din ce în ce mai mulţi cei care pot spune cum se simt astăzi, în ceea ce ar trebui să fie o familie”, a explicat Călin Abrudan.

Primarul Ineului spune că trebuie o opoziţie clară la adresa adversarilor politici, care fac gafă după gafă, în timp ce liberalii nu sunt în stare să spună decât „că noi suntem buni şi ceilalţi sunt răi”.

„Trebuie să terminăm cu dictatura din partid. O dictatură pe care am simţit-o  cu toţii, liste făcute că aşa «vreau eu». Este o luptă relativ inegală între un primar de orăşel şi unul de municipiu, dar tocmai ajungând să candidez vă daţi seama ce mare e apăsarea. Partidul este demobilizat şi consider că trebuie să fim o familie, să ne susţinem reciproc, să ne respectăm reciproc.  Am pierdut colegi care au ajuns să candideze pe alte liste şi au ajuns primari, este important să nu îi pierdem pe cei pe care îi avem şi, în plus, să câştigăm alte localităţi şi să avem conducerea CJA şi în 2020. Avem nevoie de oameni credibili care să facă faţă cerinţelor din piaţă”, a mai spus Călin Abrudan

Întrebat despre susţinerea unor primari, preşedinţi de organizaţii, Călin Abrudan a explicat că mai mulţi oameni, proveniţi din vechiul PDL, sunt printre cei care au anunţat să îl vor susţine.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 2
 • comment-avatar
  Ioan Teudan 1 an

  Corect , te sustin ! <3

 • comment-avatar
  A.Rădeanu 1 an

  Ca simplu cetățean, neînregimentat politic și cunoscător al politicii locale și centrale la nivel de amator, tind să dau crezare ideii că Falcă s-a decredibilizat și s-a uzat în ultima vreme, că este un dictator pe plan județean și ar trebui schimbat din funcția de președinte al PNL Arad. Dar pe cine să pună liberalii în locul lui? Abrudan e o glumă, iar Cionca, Boghicevici sau Igaș nu contează pe plan național, acolo unde se hotărăște totul – bani, funcții, investiții, etc. Din păcate, nici celelalte partide nu au oameni grei, care să ajute județul nostru. Oare de ce? Fie că sunt prea cinstiți și nu se implică în politica dâmbovițeană plină de mizerii de tot felul, fie că au fost promovați doar cei mediocri, care să nu deranjeze jocurile miticilor.

 • DISQUS: 0