Britanicii, fascinaţi de arădeanul Ţucudean: ”O poveste uimitoare!”

by Sorin Haut

George Țucudean a marcat golul victoriei pentru ardeleni, în meciul dintre Celtic și CFRscor 3-4, iar jurnaliștii de la Sport Bible au fost fascinați de povestea atacantului de 28 de ani.

Atacantul celor de la CFR, George Țucudean a dat probe la Celtic, pe când avea 15 ani. El a dezvăluit înaintea meciului din Scoția ar putea fi ultimul său joc, din cauza unor probleme la inimă.

A marcat ultimul gol de pe Celtic Park și și-a trimis echipa în runda următoare, lăsând-o pe Celtic acasă. O poveste uimitoare!”, au scris cei de la Sport Bible pe contul lor de Instagram.

Se gândeşte la retragere

George Țucudean a anunțat în urmă cu câteva zile că se gândește serios la retragere, după problemele pe care le-a avut la inimă. Atacantul recunoaște că are o oarecare teamă.

Doctorii m-au asigurat că nu o să pățesc nimic, dar mai am așa o teamă. M-au măcinat niște gânduri, m-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare. Sunt probleme la inimă”, a dezvăluit Țucudean în urmă cu aproximativ 10 zile.

Şi-a început cariera la UTA

Născut la Arad, Țucudean și-a început cariera la UTA și a fost cumpărat de Dinamo în 2010. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Standard Liege, Charlton, Steaua/FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul, iar din ianuarie 2018 a fost cumpărat de CFR Cluj.

28 de ani are George Țucudean.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Țucudean, conform transfermarkt.com. (digisport.ro)

Facebook Comments