Brankica Hadzovic continuă în tricoul galben-albastru

by Sorin Haut

Brankica Hadzovic a semnat un nou angajament cu FCC ICIM Arad, anunţă site-ul clubului arădean. În vârstă de 37 de ani, acesta se află la cel de-al 4-lea contract cu formația galben-albastră.

Hadzovic a venit pentru prima dată în România în cursul lunii septembrie a anului 2015 și a reușit să strângă până acum 71 de partide în prima ligă, cu un total de 856 de puncte marcate. În sezonul trecut, sportiva originară din Serbia a avut o medie de 10 puncte pe meci, 4.5 recuperări și 3.3 pase decisive cu o medie de 33:59 minute per confruntare. Ea a disputat o semifinală de cupă cu formația arădeană, fiind un pion important în angrenajul echipei în ultimele sezoane. De asemenea a cucerit Liga Europei Centrale cu Alba Iulia, formație cu care a jucat și o finală de campionat național.

De-a lungul carierei, jucătoare ce evoluează pe postul de conducător de joc a mai jucat la o serie de echipe, precum Hemofarm Vrsac (Serbia), ZKK Bijeljina (Bosnia), DKSK Misckolc (Ungaria), PBC CSKA Sofia (Bulgaria), KK Zeljeznicar (Bosnia) sau CSU Alba Iulia.

Brankica Hadzovic este al treilea nume ce și-a prelungit vara aceasta contractul cu FCC ICIM, după Adela Mercea și Anamaria Ciotir. (baschetarad.ro)

Facebook Comments