Boghicevici joacă „alba-neagra“ cu voturile arădenilor. Azi deputat, mâine vice la CJA, poimâine iar deputat

Boghicevici joacă „alba-neagra“ cu voturile arădenilor. Azi deputat, mâine vice la CJA, poimâine iar deputat

CANDIDAT SURPRIZĂ ÎMPOTRIVA LUI FALCĂ. PRESA DE PARTID A INTRAT ÎN TREPIDAŢII
Sute de polițiști vor fi mobilizați la Arad în ziua alegerilor parlamentare
PARTIDUL MÂNDRI CĂ SUNTEM ARĂDENI VREA DESFIINŢAREA FONDULUI CLASEI

Claudia Boghicevici este unul dintre cei mai mari alergători din PNL și din PDL Arad, atunci când e vorba să prindă vreo funcție. Aleargă mai rapid ca Usain Bolt și mai mult ca Eliud Kipchoge, campion olimpic la maraton în acest an. Unii din PDL spun că ar fi în stare de orice ca să prindă o funcție. Noi zicem că nu e chiar așa, de exemplu, nu credem că ar fi în stare să lase orice firmă să câștige servicii de curățenie la CJA sau instituțiile subordonate sau să lase orice service să repare mașinile CJA. Așa că mai încet cu exagerările, dragi pedeliști. O fi doamna o alergătoare de prim rang, o fi ea în stare să coafeze bietele paciente de la Căpâlnaș, dar nici chiar să facă orice.

De câțiva ani încoace, Claudia Boghicevici s-a abonat la funcții publice, încât te și miri cum a reuși să o ducă așa de bine, cu un salariu de la stat. Plecată de jos, vorba cântecului, de la meseria frumoasă de învățător, Boghicevici a urcat rapid pe scara socială: șef serviciu financiar la Protecția Copilului, apoi director adjunct la aceeași instituție, după care hop, prietenii știu de ce și cum, deputat în Parlamentul României. După care ministru al Muncii într-un guvern de tristă amintire, după care din nou deputat.

În ultimii ani, doamna Boghicevici a ajuns așa de sus, încât a început să joace „alba-neagra“ cu voturile noastre, ale arădenilor. Ca o domnișoară capricioasă, care se plictisește rapid și vrea tot timpul ceva nou. Pentru doamna fost ministru probabil e o distracție votul dat de arădeni. Altfel nu se explică faptul că în 2012 a cerut un vot pentru a ajunge deputat în colegiul 2 din municipiu. Mandat pe care nu l-a dus până la capăt, lăsând arădenii de pe acel colegiu fără reprezentant în Parlamentul României.

Claudiei Boghicevici nu i-a mai plăcut Parlamentul, așa că și-a dat demisia în această vară, pentru a ocupa o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, pe care a primit-o în urma votului arădenilor, din iunie 2016. Acum, doamna Boghicevici nu mai e mulțumită nici cu funcția de vicepreședinte, s-a plictisit, renunță și la votul primit la alegerile locale, cerând din nou sprijin pentru un mandat de … deputat. Și auzim că lucrurile nu se termină aici, fiindcă doamna Boghicevici țintește tot mai sus, după ce se va fi plictisit din nou de Parlament. Iar o următoare țintă este șefia Camerei de Conturi Arad, directorul instituției urmând să se pensioneze. Poate unii ar crede că funcția e mai mică, față de cea de deputat, de exemplu. Greșit, spunem noi. Să-i ai la degetul mic pe toți primarii din județ, pe președintele CJA, pe directorii de deconcentrate, de școli, de alte instituții importante, nu e de ici, de colo. Iar dacă mai știi și schema cu firme de curățenie, cu service-uri, cu spitalul, cu alte combinații de doi luate câte trei, funcţia devine una dintre cele mai importante din judeţul Arad.

Probabil că doamnei Boghicevici îi va ieşi din nou ambâţu’, la fel cum e destul de probabil ca arădenii să fie iar fraieriţi să dea votul pentru Ion şi să se aleagă acum sau peste şase luni cu Gheorghe. În funcţie de cât de repede se „plicti“ doamna.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 2
 • comment-avatar
  Ionut 2 ani

  Cam asa e,din pacate aveti dreptate cu madame Claudiutza care a cam uitat de cei care au sprijinit-o si care si-au rupt pantofi pe toate clocaurile doar pt a ajunge dansa si ceilalti ca ea pe functii.

 • comment-avatar
  Pascutiu 2 ani

  As vrea sa o intrebe cineva pe doamna Claudia cum de n-am mai zarit-o pe la Moneasa pe la prietena Adela.Sa fie oare motivul numirea in functia de director al consilieruli tradator Turnea sau la Adela nu-i mai pasa de PNL care oricum a abandonat-o se pare

 • DISQUS: 0