Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, divorț la trei luni după ce s-au căsătorit

by Adrian Topor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns la divorț la trei luni după ce s-au căsătorit. Acum ies la iveală amănunte teribile din mariajul celor doi.

Bianca Drăgușanu a decis să divorțeze din cauza episoadelor de violență pe care le-ar fi trăit alături de Alex Bodi. Surse din apropierea Biancăi Drăgușanu au dezvăluit că vedeta ar fi fost agresată fizic și înșelată de Alex Bodi.

„Au fost patru episoade de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat apropiați ai Biancăi Drăgușanu pentru sursa citată.

Într-o declarație pentru spynews.ro, Alex Bodi a afirmat că Bianca Drăgușanu ar fi fost zgâriată pe mână de pisica unei prietene. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară în data de 1 august 2019, cu Alex Bodi. Acesta a fost cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments