Bărbat din Nădab, prins la volan și băut și fără permis!

by Adrian Topor

Bărbat din Nădab, prins la volan și băut și fără permis! Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Nădab, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Fiind oprit pentru controlul documentelor, s-a constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categoriede vehicule și emană o puternică halenă alcoolică.

Fiindu-i solicitată de polițiști testarea în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de probe biologice.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără permis de conducere și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Facebook Comments