Băieții lui Marian Ionescu, de nedespărțit

by Adrian Topor

Marian Ionescu a făcut băieți la 32 de ani distanță și acum se bucură să vadă că deceniile care-i despart pe Carmin și Andrei nu contează deloc în ecuația iubirii lor.

”Carmin și Andrei sunt doi băieți perfecți, inteligenți și frumoși, care se iubesc și pe care-i ador. Mă bucur că-i am și că-mi fac viață mai plină și frumoasă”, ne-a mărturisit, fericit, liderul uneia dintre cele mai populare trupe românești, Direcția 5. Rodul iubirii dintre muzician cu Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor de la Antena 1, Andrei s-a născut în urmă cu aproape trei ani, iar venirea sa pe lume a schimbat totalmente viața lui Marian Ionescu, 55 de ani, care uitase de mult ce sentimente încerci când ții un bebeluș în brațe.

”Și pe Carmin l-am ținut în brațe, cu el am descoperit ce înseamnă să simți căldura și bătăile inimii copilului tău. Acum, Carmin e bărbat în toată firea, membru de bază în trupa Direcția 5, și cu toate astea, tot simt nevoia să-l îmbrățișez”, ne spune artistul despre fiul său cel mare, acum în vârstă de 34 ani. FOTO: Andrei, viitor muzician, Marian Ionescu& Octavia Geamănu și Carmin, băiatul cel mare al artistului, actualmente muzician Cel mai probabil, își va face și mezinul cântăreț Juniorul familiei Ionescu va urma, cel mai probabil, același drum în viață ca tatăl și fratele lui, pentru că deja se arată interesat de muzica ce-l înconjoară! ”Poate că și Andrei va fi artist. Timp de 6 luni a adormit, în fiecare seară, pe un cântec pe care l-am scris special pentru el (”Balerina” – n.r.). E curios să atingă instrumente muzicale, participă la repetiții fără să se plictisească și este fascinat de culori în atelierul casei”, ne-a mai dezvăluit Marian Ionescu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments