Avem curse Arad – Londra ! MAE a făcut marele anunț

by Cosmin Mihuta

De ani de zile, pe Aeroportul Arad mai aterizează ciorile și vreo două avioane pe săptămână, care duc turiști în Turcia. În rest, bate vântul pe banii contribuabililor, bani mulți, pentru că Aeroportul Arad a îngițit în ultimii ani multe milioane de euro. Când să ne împăcăm cu gândul că aeroportul va rămâne un simplu loc pentru concerte, iată că vine o veste neașteptată de la Ministerul Afacerile Externe, care printr-un comunicat redactat de o soră mai mică a Vioricăi Dăncilă, ne anunță că avem curse Londra – Arad ! Iar când e să ai ghinion, nici n-auzirăm bine de aceste curse, că suntem informați imediat că s-au anulat.

„Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de anularea, la data de 27 iulie 2018, a zborurilor companiilor Ryanair şi Wizz Air, pe rutele Londra – Budapesta, respectiv Londra – Arad”, se arată într-un comunicat de presă al MAE transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Așadar, mare minune, ceea ce n-au reușit Cionca, Moșneag și comunicactivii de la CJA, a reușit MAE printr-un simplu comunicat de presă: să aducă o cursă aeriană la Arad (e drept, doar pe hârtie, pentru că în realitate ea nu există). Noroc că s-a anulat cursa, că și acum așteptau arădenii cu gura căscată în fața aeroportului, să vină primul avion dinspre Marea Britanie, așa cum au anunțat cei de la MAE.

Facebook Comments