Autorul accidentului de la Cuvin a fost prins de polițiștii din Reșița

by Florian Popa

Conducătorul auto care a părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr a fost identificat de polițiștii arădeni. Aceștia au fost sprijiniți de polițiștii din cadrul I.P.J Caraș Severin care l-au depistat în trafic pe bărbat, conducând sub influența alcoolului.

La data de 28 Ianuarie a.c., în jurul orei 2.05, polițiștii Sectiei nr.1 rurale Reșița au depistat pe raza localității Soceni, un bărbat de 48 de ani din Covănsânț, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 47 mg/l. alcool pur în aerul expirat. Autovehiculul era înmatriculat de autoritățile germane și prezenta avarii la nivelul caroseriei și parbrizului.

Polițiștii au dispus imobilizarea autoturismului și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducere sub influența alcoolului.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii arădeni au stabilit că autoturismul avariat, depistat în trafic de polițiștii reșițeni este cel implicat în accidentul rutier produs pe raza localității Cuvin și soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările în vederea depistării bărbatului și tragerii lui la răspundere penală.

Facebook Comments