Asfaltul de pe Voinicilor cedează, la două luni după încheierea lucrărilor (FOTO)

Asfaltul de pe Voinicilor cedează, la două luni după încheierea lucrărilor (FOTO)

USR Arad cere o rezolvare pentru problemele bicicliștilor
Primăria anunță noi lucrări pe unele străzi din municipiu
Atenție, șoferi! Mai multe străzi din municipiu, în proces de reabilitare

Administraţia Falcă a fost taxată în nenumărate rânduri pentru calitatea proastă a lucrărilor. Arădenii au criticat în termeni duri bătaia de joc a administraţiei liberale a oraşului, însă acest lucru nu a avut efectul scontat.

Ultimul exemplu de lucrare proastă este cea de pe strada Voinicilor. Aici, au fost făcute lucrări de reabilitare a părții de carosabil situată de o parte și de cealaltă a șinelor de tramvai.

Lucrările au fost finalizate în cursul lunii septembrie, însă la două luni de la acea dată asfaltul a început să cedeze în mai multe locuri.

Fotografiile ataşate acestui material au fost făcute în data de 13 noiembrie. Se pot observa că recent au fost făcute lucrări de plombare pe diferite porţiuni în care stratul de asfalt a cedat.

În alte locuri, plombările urmează să fie făcute pentru a acoperi găurile din asfalt.

Lucrările făcute în vara acestui an pe această stradă, lucrări care au generat un mare disconfort arădenilor, au costat nu mai puţin de 420.000 de lei.

Din păcate, asemenea exemple în care se vede bătaia de joc la adresa arădenilor plătitori de taxe şi impozite sunt tot mai numeroase.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0