ARADUL NU MAI E NUMARUL 1 IN PDL, DESI FALCA SE LAUDA CA E PRIMUL (UPDATE)

by Cosmin Mihuta

Gheorghe Falcă a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă, pe tema alegerilor europarlamentare, în urma căruia riscă să-i creacă nasul precum lui Pinocchio. Lăsăm la o parte lipsa de fair play de care a dat dovadă preşedintele PDL Arad, care nu poate să recunoască victoria PSD în Arad. Dincolo de această lipsă de eleganţă, la care ne aşteptam, Falcă mai este şi străin de rezultatele alegerilor, ca să nu spunem că ne minte în faţă, cu un tupeu cu care ne-am obişnuit.

La conferinţa de presă de astăzi, Falcă a făcut tot felul de calcule, adunând şi PMP şi Forţa Civică, doar, doar reuşeşte să treacă în municipiu peste PSD. Mai rămânea să adune PP-DD şi UDMR, pe motiv că sunt în coaliţie, şi obţineau peste 50 la sută. Însă, ceea ce este deranjant e faptul că primarul Aradului ne ia de proşti când afirmă că PDL Arad a luat cel mai tare scor din ţară al portocaliilor şi că Aradul e singurul judeţ unde PDL+PMP ar obţine un scor peste PSD. O minciună mai mare decât viloiul primarului de pe Malul Mureşului. PDL Alba, ca să ştie şi domnul Falcă, a obţinut 27,59 la sută din voturi, faţă de 24,74 la sută, cât a obţinut PDL Arad. Deci filiala condusă de Falcă nu poate avea cel mai bun scor din ţară al PDL. În al doilea rând, PDL a câştigat judeţul Alba, deci PDL + PMP Arad nu au cum să fie singurii din ţară care bat PSD.

Probabil Gheorghe Falcă se află încă sub influenţa rezultatelor de ieri şi a înfrângerii usturătoare suferită în municipiu, unde lumea nu-i mai acordă încredere.

 

Update: În ceasul al 12-lea, oamenii lui Falcă au trimis un comunicat cu declaraţiile primarului, unde nu mai apare PDL ca fiind primul pe ţară ci „printre primele“. Cam târziu, după ce în toată presa arădeană au apărut alte declaraţii, adică cele reale.

Facebook Comments