Arădeanul Dennis Man s-a remarcat în victoria cu britanicii

by Sorin Haut

Arădeanul Dennis Man a făcut un meci bun cu Anglia, numărându-se printre cei mai activi fotbalişti ai României, în al doilea meci al tricolorilor din grupa C, de la Euro 2019. A fost pe teren timp de 74 de minute, adică în perioada în care meciul a fost echilibrat, iar tabela a rămas încă neschimbată, 0-0! Cu un sfert de oră înainte de final, Man i-a lăsat locul lui Dragomir.

Fostul utist, acum la vicecampioana FCSB, a și marcat în prima parte a meciului de la Cesena, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, la Pușcaș. Man şi-a mai creat o ocazie mare în prima repriză, iar în a doua s-a remarcat prin determinare şi un joc defensiv foarte bun, recuperând multe mingi în jumătatea proprie.

Marcator cu croații, celălalt arădean din lotul tricolor, Adrian Petre, a rămas pe bancă, dar – probabil – îi va veni rândul cu Franța, pe 24 iunie. Aşadar, cei doi arădeni scriu istorie la Euro 2019, alături de reprezentativa României, aflată foarte aproape de o calificare istorică în semifinalele competiţiei continentale.

 

Facebook Comments