Arădeanca Bianca Tirsin, pe locul IV la concursul ”Miss International 2018” din Tokyo

Arădeanca Bianca Tirsin, pe locul IV la concursul ”Miss International 2018” din Tokyo

(FOTO) La noi în sat. Femeie lovită de o piatră cubică desprinsă din pavaj, în timp ce aștepta la semafor
O arădeancă de 49 de ani, cercetată pentru comercializarea de articole pirotehnice
A dispărut de la domiciliu! Ați văzut-o?

Update: Odată depășite emoțiile finalei de la Tokyo, arădeanca noastră a declarat pentru livearad.ro: ”Din aceasta experienta am invatat multe, sunt atat de fericita pentru ca am scris din nou istorie! Romania a participat ultima data in cadrul concursului in 2015, dupa 3 ani, Romania a revenit cu forte proaspete. Pentru prima data in istorie, Romania se claseaza in top 15, apoi top 8 si top 5!
Singura tara din Europa clasata in Top 5!
Si acesta e doar inceputul pentru Miss Romania! Vom cuceri mapamondul cu toate calitatile pe care le avem! Am reprezentat in seara de 9 noiembrie nu numai Romania, ci toata generatia mea, toate persoanele, toate calitatile si locurile frumoase din Romania!
Romania, te iubesc! 🇷🇴
Mereu te voi reprezenta cu mandrie!”

Și, da, chiar dacă prin știrea inițială, dintr-o greșită înțelegere a acelui ”3rd runner”, am clasat-o pe Bianca Tirsin pe locul III, pentru o corectă informare revin, spunând că s-a clasat pe locul IV, potrivit acelui ”3rd runner”. Mea culpa! 🙂

Știrea inițială: 

Arădeanca Bianca Tirsin, care a reprezentat România la MISS INTERNAȚIONAL 2018 de la Tokyo, s-a clasat pe locul al III-lea.

România, voi face tot ceea ce pot, din toată inima mea!”, spunea vădit emoționată arădeanca noastră înainte de plecarea din țară. Și a făcut! Și spunem asta cu mândrie, pentru că Bianca a ieșit pe locul III din peste 70 de țări și regiuni participante!

Felicitări, Bianca Tirsin! Evident, pentru noi ești cea mai frumoasă și, așa cum îți spuneam în 18 octombrie, când încă erai pe Aeroportul din Budapesta, odată cu zborul spre ”Țara soarelui răsare”, în ochii noștri erai deja o învingătoare!

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0