Andreea Bălan, în centrul unui nou scandal

Andreea Bălan, în centrul unui nou scandal

De ce merge Andreea Bălan la psiholog
Andreea Bălan a dat lovitura! Are acasă bărbatul bun la toate
Mesajul Andreei Bălan, la 18 ani de la lansarea trupei Andre

Andreea Bălan s-a ”evidențiat” la o gală caritabilă nu printr-un gest umanitar pe care l-ar fi putut face, ci prin nepăsare! Ea a absentat deși trebuia să poarte o rochie creată special pe măsura ei!12 designeri romani au acceptat provocarea de a crea conceptul unor rochii atipice, pentru a fi prezentate de către 12 vedete care au acceptat să participe la o gală caritabilă.

Înaintea evenimentului, acestea au fost protagonistele unor ședinte foto în decorurile special create la Hala cu Flori, iar tablourile în mărime naturală au fost expuse în cadrul evenimentului Atipic Gift, pentru a putea apoi să fie achiziționate de către doritori, sumele astfel obținute mergând către Asociația Open Your Heart, pentru operația la picior necesară Magdei Coman.

Prezentă la ședința foto, absentă pe scenă

Pe scenă au urcat însă doar 11 dintre cele 12 vedete! Printre acestea s-au numărat și Cristina Cioran, Cosmina Păsărin și Anca Țurcașiu. A lipsit însă Andreea Bălan, deși artista știa de ceva timp de acest eveniment și confirmase participarea. Mai mult, ea fusese prezentă și la ședință foto în care a îmbrăcat rochia creată pe dimensiunile sale. Prezentatoarea galei, Andreea Marin, a scuzat-o motivând că ”are concerte”!

Dată fiind situația, și cum rochia artistei trebuia și ea să fie prezentată, s-a găsit o soluție de ultim moment. În locul Andreei Bălan, pe scenă a urcat însăși creatoarea ținutei pe care trebuia să o poarte artista, în care aceasta investise timp și destul de multă muncă.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0