Alanis Morissette a fost prădată de hoți

Alanis Morissette a fost prădată de hoți

Anunțul făcut de Adela Popescu despre fiul ei
IULIA ALBU DĂ CU ȚINUTELE VEDETELOR DE PĂMÂNT
PRIMELE DECLARATII ALE IOANEI DICHISEANU DUPA CE A DIVORTAT

Cântăreața canadiană de muzică rock Alanis Morissette a fost jefuită. Casa sa din cartierul Brentwood din Los Angeles a fost prădată de hoți, care au reușit să fure bijuterii și bunuri în valoare de 2.000.000 de dolari, informează TMZ și revista People.

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a confirmat jaful precizând că au fost furate dintr-un seif dintr-o casă din Brentwood bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari, însă acesta nu a dezvăluit cine este proprietara casei jefuite.

Interpreta melodiei “Hand in My Pocket” nu era acasă la momentul spargerii, care a avut loc joi,  potrivit  TMZ, iar până acum ea nu a comentat incidentul. Alanis a postat duminică pe Twitter un mesaj, în care spune că a ales să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața ei, ci nu pe cele negative.

De altfel, în urmă cu un an Alanis Morissette și-a dat în judecată reprezentanții pentru un presupus jaf de 4,7 milioane de dolari, după ce a descoperit că cei care îi negociau contracte și îi gestionau afacerea îi furau din bani.  Mai mult, fostul manager al cântăreței, Jonathan Todd, a recunoscut luna trecută că i-a furat clientei sale 5 milioane de dolari în perioada 2010 — 2014.

Artista a devenit cunoscută la nivel mondial prin hituri ca „You Oughta Know”, „Hand in My Pocket” și „You Learn”, la mijlocul anilor ’90, iar aceasta ar avea o avere estimată la 45 de milioane de dolari.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0