AGA piețelor i-a dat o „palmă” lui Falcă. S-a amânat demolarea Pieței Catedralei!

AGA piețelor i-a dat o „palmă” lui Falcă. S-a amânat demolarea Pieței Catedralei!

Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul SC TOP SA i-a aplicat o „palmă” serioasă primarului Gheorghe Falcă. Marţi, 10 octombrie, AGA s-a întrun

Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul SC TOP SA i-a aplicat o „palmă” serioasă primarului Gheorghe Falcă.

Marţi, 10 octombrie, AGA s-a întrunit într-o şedinţă care avea pe ordinea de zi mutarea etapizată a Pieţei Catedralei.

Decizia dorită de primarul Falcă şi de PNL, anume demolarea acestei pieţe vechi de 150 de ani, nu a fost luată.

Din cauza faptului că cei doi reprezentanţi ai Consiliului Local Municipal în AGA, Marin Lupaş şi Mariana Cismaşiu, nu aveau delegaţii sepeciale pentru a putea vota. Juristul SC TOP a decis respectarea procedurii şi obţinerea, din partea CLM, a delegaţiei speciale pentru cei doi.

Marin Lupaş a explicat, la ieşirea din şedinţă că: „nu a fost luată nicio decizie. S-a amânat. Eu şi doamna Cismaşiu nu aveam delegaţii speciale pentru a putea vota. Prima dată trebuie ca CLM să ia o decizie în acdest sens. Din acest motiv, juristul a decis amânarea luării unei decizii”.

În timpul şedinţei, peste 50 de pieţari, dar şi cumpărători s-au aflat în faţa sediului SC TOP SA pentru a afla rezultatul.

Oamenii criticau intenţia primarului Falcă şi  PNL, acuzând interese personale pentru a demola Piaţa Catedralei.

„Îmi fac cumpărăturile în această piaţă de peste 50 de ani şi nu este normal să o demoleze pentru nişte interese financiare personale”, spune Marcel Gogoaşă.

În faţa sediului SC TOP SA s-a aflat şi liderul pieţerilor, Simona Lunga. Aceasta a explicat faptul că oamenii nu doresc relocarea, ci rămânerea pieţei în acelaşi loc.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Hai sa fim seriosi dar aia e plina de bisnitari piata !

  • DISQUS: 0