ADRIAN MARTIAN ARUNCA BOMBA: „MUTU A VRUT SA MA ASASINEZE!”

by Sorin Haut

Internationalul roman Adrian Mutu este implicat intr-un scandal de proportii, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti fiind acuzat de fostul sau partener de afaceri ca a incercat sa il asasineze, informeaza Gazeta Sporturilor in editia tiparita.

Adrian Martian, patron celor de la UTA, si Adi Mutu se intelegeau de minune in urma cu ceva timp, in perioada in care “Briliantul” evolua in Franta, la Ajaccio. Erau prieteni atat de buni incat au decis sa puna bazele unei afaceri de mai multe milioane de euro, cu biodiesel. Dupa ceva timp, cei doi s-au certat, ajungandu-se chiar la plangeri penale, iar acum Martian dezvaluie un episod socat, despre un asasinat pus la cale de Mutu.

“La inceputul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenta in Corsica pentru ca vrea sa discutam ceva important. M-am urcat in avion si am plecat la Ajaccio, unde aveam sa traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie sa-l afle pentru a intelege cine este cu adevarat Adrian Mutu si cu ce lucruri murdare se ocupa. A incercat sa ma asasineze! Si nu sunt singurul pe care l-a avut in vizor”, a dezvaluit Martian in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Omul de afaceri povesteste ca, dupa ce a ajuns in Corsica, Mutu a incercat sa il forteze sa semneze un document prin care sa renunte la partea sa din fabrica de biodiesel la care cei doi erau parteneri. Cum Martian a refuzat, atacantul in varsta de 35 de ani ar fi recurs la o tactica din filmele cu mafioti.

“A dat un telefon, iar dupa cateva minute au intrat in incapere doi corsicani, aranjati cu pistoale. Ii chemase sa ma lichideze! Nu-i nicio gluma. Calculul lui Mutu a fost atunci asa: ori Martian semneaza, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme”, a mai spus Martian.

Potrivit acestuia, norocul sau a fost ca unul dintre presupusii asasini l-a recunoscut ca prieten al lui Alain Orsoni, presedintele echipei Ajaccio. Martian mai spune ca dupa ce aceasta tentativa de asasinat a esuat, Mutu l-a sunat de mai multe ori sa isi ceara scuze. Cei doi, Mutu si Martian, vor ajunge pana la urma in fata procurorilor, dupa ce acesta din urma a depus o plangere penala ca urmare a scandalului cu fabrica de biodiesel, oamenii legii demarand deja o ancheta.

Reactia “Briliantului” la dezvaluirile patronului de la UTA a fost una extrem de scurta: “Nu comentez!”, iar mama acestuia, Rodica Mutu s-a limitat si ea la a nega scurt acuzatiile: “Martian spune numai minciuni, ca de obicei.” Doar avocatul lui Adi Mutu a recunoscut ca a existat intalnirea din Corsica, insa marturiseste ca nu a “asistat la scene precum cele descrise de Adrian Martian”.

Sursă: mondonews.ro

 

 

Facebook Comments