Administratorul judeţului, pus de Cionca să facă prezenţa prin şcoli

Administratorul judeţului, pus de Cionca să facă prezenţa prin şcoli

Dorel Căprar: „Starea drumurilor județene arată limitele administrației PNL“
Drumul Iratoşu-Dorobanţi arată deplorabil, după două luni de la reabilitare
Florin Tripa: ”Falcă, Cionca și Bîlcea sunt vinovați de scandalul gunoaielor, nu primarii din județ“  

Gheorghe Stoian este administratorul judeţului Arad, iar preocupările acestuia au ajuns motiv de glumă printre angajaţii Consiliului Judeţean Arad.

Stoian are preocupări dintre cele mai importante: verifică prezenţa la locul de muncă în diferite compartimente al CJA, dar şi pe la diferite instituţii subordonate.

Zilele trecute, Gheorghe Stoian a trecut graniţa municipiului, asta pentru a face prezenţa la Liceul Sava Brancovici din Ineu. Cum s-a ajuns aici: un anume profesor, fost candidat al USR la nişte alegeri, asflat sub influenţa lui Bachus, i-a transmis un SMS buclucaş preşedintelui CJA, Iustin Cionca. Acesta s-a enervat la culme aşa că l-a trimis pe Gheorghe Stoian să-i găsească ceva bube profesorului. Şcola la care lucrează candidatul aparţine, administrativ de CJA, însă activitatea didactică este dirijată de Inspectoratul Şcolar.

Cu toate acestea, Stoian s-a dus val-vârtej peste conducerea şcolii, a cerut condica de prezenţă, în speranţa că-i va face ceva probleme profesorului. Deşi nu avea nicio atribuţie privind prezenţa şi activitatea didacticp, Stoian a făcut aşa cum i-a cerut şeful Cionca.

Această funcţia de administrator al judeţului a ajuns una mai mult decorativă, bine plătită şi din care deţinătorul se ocupă de nimicuri. Deţinută cândva de Cristian Drăgan, funcţia de administrator al judeţului, era echivalentă cu un număr doi în instituţie. O poziţie de forţă, care a fost tranformată de Gheorghe Stoian într-una banală.

În loc ca acest domn Stoian să vadă gropile din drumurile judeţene, administrate de CJA, în loc să vadă lucrările prost executate la aceleaşi drumuri- el se ocupă de strigat prezenţa profesorior de pe la şcolile din judeţ.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0